Snapdragon 888 de AV1 desteği yok yalnız, bu codec ileride daha yoğun kullanılacak gibi. S21 FE Android 14 aldı, 2 tane daha kaldı. Isınma ile ilgili ben oyun falan oynamadığım için bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat eskiden kullandığım Sony Xperia Zden çok daha az ısınıyor. Açık alanda kız kardeşim ekran ışık kalitesini çok beğendi.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Şarj süresini çok önde tutmuyorum benim için sorun olmuyor şarj edecek sürem fazlasıyla oluyor. Oyunlarda da girip de 1 buçuk 2 saat oynayacağımı sanmıyorum 40 50dk falan maksimum oynarım o da arada bir o yüzden sorun olacağını pek sanmıyorum. Günlük kullanımda, sosyal medya entegrasyonunda ve arayüz konusunda S21FE daha önde olduğu için bir de kulaklık hediyesinden dolayı sanırım S21FE'yi tercih edeceğim.@ruzgaew panel kaliteleri birbirine yakın. Ekranda pek bir fark hissetmezsiniz.
Ana kameraları da birbirine yakın ama GT 2'nin arayüz gereği işlemesi çok da başarılı değil. LMCam ile uğraşırım derseniz ana kamerada S21 FE'yi yakalarsınız.
Geri kalan kamera paketinde ise (geniş açı ve selfie) S21 FE üstün.
S21 FE'nin telefoto kameraya sahip olmasi da ciddi bir artı.
Ayrıca S21 FE'de sosyal medya entegrasyonu yer alıyor. Bu da sosyal medya için de bir artıdır.
Batarya kısmında iki cihazın da tüketimi benzer, bu sebepten aralarındaki farkı 500 mAh oluşturuyor.
Fakat atlanmaması gereken bir detay var, o da şarj hızı.
Aradaki batarya farkı ciddi değil ama 67W ile 25W arasında ciddi dolum hızı var. Bu sebepten bu konu GT 2 lehine.
SoC tarafında iki cihaz da benzer SoC'lere sahip. Hatta CPU bazında RAW güç olarak aynılar. GPU'lari da yakin. Ağır oyunlarda GT 2 soğutması gereği ve Samsung'un oyun servisi yüzünden öne geçiyor. Ağır oyunlara girmedikce farkı hissetmek mümkün değil.
Normal fiyatı 12.499TL'ymiş %18'lik bir indirim uygulanıyor.
Rica ederim hocam ben de yardımlarınız için teşekkür ederim.Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam ben de yardımlarınız için teşekkür ederim.
S20 FE ciddi zamlandığı için sanırım yok.@429065 256 GB A34 11889 TL daha makul bir telefon var mı o fiyata?
S20 FE ciddi zamlandığı için sanırım yok.
Zannetmiyorum sorun yaşatacağını. Eski telefonunuz nedir?Şebekesi problem yaşatır mı? Vodafone kullanıyorum. Eski telefonumda başım yandı çekindiğim konulardan 1 tanesi.
Hocam S21FE alacağım. Doğum günümü bekleyeceğim %10 indirimden dolayı, tam 1 hafta var haftaya pazar günü.Hocam sipariş verdiniz mi? Kararınız ne oldu? Ben sanırım A34 5G 256 GB alacağım 11889 TL gerçekten iyi bir fiyat. Eğer S21 FE aldıysanız bildiğim kadarıyla şarj adaptörü yok kutusunda. Şarj adaptörü alırsanız linkini bırakma şansınız var mı?
@429065 256 GB A34 11889 TL daha makul bir telefon var mı o fiyata?
Hocam S21FE alacağım. Doğum günümü bekleyeceğim %10 indirimden dolayı, tam 1 hafta var haftaya pazar günü.
Eski telefonunuzdan bahsetmiştiniz ek 1950TL daha indirim olmuyor mu?
Hocam Samsung'un 25W şarj adaptörünü almayı düşünüyorum linklerini aşağıya bırakıyorum.
Samsung Shop;
Akakçe'de daha uygun fiyatlar var;EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyaz | Samsung Türkiye
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyaz (EP-T2510NWEGWW) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Mobil Aksesuarlar ürünleri Samsung Türkiye'de.shop.samsung.com
Samsung EP-T2510NWEGWW 25 W Type-C Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung EP-T2510NWEGWW 25 W Type-C Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung EP-T2510NWEGWW 25 W Type-C Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü özelliklerini incele, 462,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileği ile.
Zannetmiyorum sorun yaşatacağını. Eski telefonunuz nedir?