2024 yılında S21 FE alınır mı?

Bütçe
17.000TL
S23 FE'yi Media Markt'ta gördüm. Berbat birşey, hem kalın, hem elde tutarken insanın elini acıtıyor. Ben de S21 FE kullanıyorum, benimki 256 GB olan versiyon. Tavsiye ederim, kablo beyaz renk olarak kutudan çıkıyor, tercihen beyaz renk bir adaptör bulmanız gerek.

Kullanan tanıdıklarım var ısınma sorunundan bahsediyorlardı. Çok fazla iPhone kullandılar aralarında en beğenmedikleri iPhone 11'di. Zaten artık ömrünü tamamlıyor Apple diye iPhone almanın manası yok almak için almaya gerek yok. Aktif 11 kullanan bir abim var iş yerinde şarjsız duramıyor şarja takıyor :D

Yeri geldiğinde A54 bile iPhone 11'den daha iyi bir cihaz. Kaldı ki S21 FE ile iPhone 11 kıyaslamak bence çok mantıklı değil. SD 888 versiyonu bence gayet güzel. iOS işletim sistemi için o kadar fark ödemeye gerek yok.

Doğum gününüzden bahsettiniz. Eğer 15 Ocak tarihini geçmiyorsa bekleyin derim. Çünkü asgari ücret zamını almadan zamları hafiften hissettik Samsung yapar mı bilemem lakin az kaldıysa bekelyin S21 FE gibi bir cihazı 15500 TL civarında almaktan bahsediyorsunuz. Honor 90 ile GT 2 cihazlarına yönelirseniz bilemem. Tamamen kriterlerinize bağlı hangisini istediğiniz.

A34 bile 13000TL bandında şu an. S21 FE 15500 TL olduğu zaman bana mantıklı geliyor. Zira s serisinde FE olsa bile tereddütte kalmayın şu an batarya dışında S20 FE A34 cihazından çok daha iyi durumda.
Hocam doğum günüm 14 Ocak.
Samsung 2 Ekim 2023 tarihinde telefonlarına yaklaşık 3000TL zam yapmış. Eğer şimdi de aynı şekilde tüm telefonlara 3000TL zam gelirse S21FE normal fiyatı üzerinden yaklaşık 23.000TL gibi bir fiyata sahip olacak. Telefon şuan yaklaşık %14 kadar öğrenci indirimine sahip. Eğer bu zam doğum günümden önce gelirse telefonun zamlı fiyatından öğrenci indirimini de çıkarıp hesaplayınca yaklaşık 19.780TL gibi bir fiyata sahip oluyor. Bundan %10 doğum günü indirimini de çıkarınca telefon yaklaşık 17,802TL gibi bir fiyata denk geliyor. Eğer zam gelirse 500TL civarında bir zamdan etkileneceğim. Tabii bu hesaplamaların hepsi tahmini, fakat eğer doğru hesapladıysam bence beklemeye değer.

S23 FE'yi Media Markt'ta gördüm. Berbat birşey, hem kalın, hem elde tutarken insanın elini acıtıyor. Ben de S21 FE kullanıyorum, benimki 256 GB olan versiyon. Tavsiye ederim, kablo beyaz renk olarak kutudan çıkıyor, tercihen beyaz renk bir adaptör bulmanız gerek.
Hocam ben de aynı şekilde düşünüyorum bana kaba geldi S23 FE. Şarj konusunda sıkıntı çekiyor musunuz? veya farklı bir şikayetiniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam ben de aynı şekilde düşünüyorum bana kaba geldi S23 FE. Şarj konusunda sıkıntı çekiyor musunuz? Veya farklı bir şikayetiniz var mı?

Hocam evet her gören, kullanan onu söylüyor.

Doğum günüm 14 Ocak.
Samsung 2 Ekim 2023 tarihinde telefonlarına yaklaşık 3000TL zam yapmış. Eğer şimdi de aynı şekilde tüm telefonlara 3000TL zam gelirse S21FE normal fiyatı üzerinden yaklaşık 23.000TL gibi bir fiyata sahip olacak. Telefon şu an yaklaşık %14 kadar öğrenci indirimine sahip. Eğer bu zam doğum günümden önce gelirse telefonun zamlı fiyatından öğrenci indirimini de çıkarıp hesaplayınca yaklaşık 19.780TL gibi bir fiyata sahip oluyor. Bundan %10 doğum günü indirimini de çıkarınca telefon yaklaşık 17, 802TL gibi bir fiyata denk geliyor. Eğer zam gelirse 500TL civarında bir zamdan etkileneceğim. Tabii bu hesaplamaların hepsi tahmini, fakat eğer doğru hesapladıysam bence beklemeye değer.

Hocam tamamen size kalmış Samsung destek ile görüşün gerçekten öyle oluyor mu? Emin olun isterseniz. Ama oluyorsa gerçekten ciddi indirim.

S23 FE'yi MediaMarkt'ta gördüm. Berbat bir şey, hem kalın, hem elde tutarken insanın elini acıtıyor. Ben de S21 FE kullanıyorum, benimki 256 GB olan versiyon. Tavsiye ederim, kablo beyaz renk olarak kutudan çıkıyor, tercihen beyaz renk bir adaptör bulmanız gerek.

Hocam iPhone 11 diye ısrar ettikleri için S23 FE dedim. Örnek olarak söyledim. Sorarsanız S23 FE eksileri de var ama aynı fiyattaki iPhone 11'den daha iyidir.

Hocam tamamen size kalmış Samsung destek ile görüşün gerçekten öyle oluyor mu? Emin olun isterseniz. Ama oluyorsa gerçekten ciddi indirim.

Hocam iPhone 11 diye ısrar ettikleri için S23 FE dedim. Örnek olarak söyledim. Sorarsanız S23 FE eksileri de var ama aynı fiyattaki iPhone 11'den daha iyidir.
Hocam zaten şuan halihazırda ay sonuna kadar %14'lük bir öğrenci indirimi var. Doğum günü indirimini de sordum %10 indirim oluyormuş mail gönderiyorlarmış.

iPhone 11 çok abartılan bir telefon bence. Onun yerine aynı fiyatta kat kat daha iyi telefonlar var.

Kullanan tanıdıklarım var ısınma sorunundan bahsediyorlardı. Çok fazla iPhone kullandılar aralarında en beğenmedikleri iPhone 11'di. Zaten artık ömrünü tamamlıyor Apple diye iPhone almanın manası yok almak için almaya gerek yok. Aktif 11 kullanan bir abim var iş yerinde şarjsız duramıyor şarja takıyor :D

Yeri geldiğinde A54 bile iPhone 11'den daha iyi bir cihaz. Kaldı ki S21 FE ile iPhone 11 kıyaslamak bence çok mantıklı değil. SD 888 versiyonu bence gayet güzel. iOS işletim sistemi için o kadar fark ödemeye gerek yok.

Doğum gününüzden bahsettiniz. Eğer 15 Ocak tarihini geçmiyorsa bekleyin derim. Çünkü asgari ücret zamını almadan zamları hafiften hissettik Samsung yapar mı bilemem lakin az kaldıysa bekelyin S21 FE gibi bir cihazı 15500 TL civarında almaktan bahsediyorsunuz. Honor 90 ile GT 2 cihazlarına yönelirseniz bilemem. Tamamen kriterlerinize bağlı hangisini istediğiniz.

A34 bile 13000TL bandında şu an. S21 FE 15500 TL olduğu zaman bana mantıklı geliyor. Zira s serisinde FE olsa bile tereddütte kalmayın şu an batarya dışında S20 FE A34 cihazından çok daha iyi durumda.
Hocam gt2 diye bir telefonun varlığından yeni haberim oldu bi baktım çok şaşırdım bu nasıl bi f/p ürünü! SD888 koymuşlar, 4K 60FPS video seçeneği var bir sürü güzel özelliği var efsane bir telefon ve sadece 14 bin tl. Gerçekten inanılmaz.

Hocam gt2 diye bir telefonun varlığından yeni haberim oldu bi baktım çok şaşırdım bu nasıl bi f/p ürünü! SD888 koymuşlar, 4K 60FPS video seçeneği var bir sürü güzel özelliği var efsane bir telefon ve sadece 14 bin tl. Gerçekten inanılmaz.
Hocam ben de gerçekten çok kararsız kaldım. Sizce S21FE gibi bir telefonu yanında Galaxy Buds2 hediyesiyle 15.500TL'ye almak mı yoksa GT2'yi 14.500TLye almak mı?

Hocam ben de gerçekten çok kararsız kaldım. Sizce S21FE gibi bir telefonu yanında Galaxy Buds 2 hediyesiyle 15.500TL'ye almak mı yoksa GT2'yi 14.500TL'ye almak mı?

Hocam eğer sizde benim gibi arayüzü özelleştirmeyi seviyorsanız goodlock ile Samsung bir adım önde. İkisi de aynı SoC kullanıyor. İkisi de oyun oynarken ısınan bir işlemciye sahip çok ağır oyunlarda serin çalışmıyorlar onu göz önünde bulundurun.

Realme kutu içeriği, hızlı şarj (S21 FE 25W, GT 2 67W) ve bataryası ile bir adım daha önde.

Realme bu fiyatlarda 4 GB RAM daha fazla sunuyor ve 256 GB ROM sunuyor bunlarda büyük artılar.

Samsung S20 FE ile birlikte her yeni FE cihazı malzeme kalitesi olarak bir eskisinin gerisine taşıdı. Özellikle S21 FE'nin batarya konusunda çok da başarılı olmadığı söyleniyor. Kaldı ki Samsung s serisi cihazlar S23 serisini ayırdığımızda hem çok çabuk şarj tüketiyor hem de 25W'lık çağ dışı hızlı şarjı ile çok geç şarj alıyor. Realme GT2 gibi modellerde 15 dakika takayım beni bir süre idare eder diyebilirken Samsung'da 15-20 dakika şarja takmak sadece vaktinizi boşa atmak oluyor. Snapdragon 888 işlemcisi sizi çok yanıltmasın zaten Exynos 2100'ün ufak tefek oynamalar ile üzerine Snapdragon yazılmış versiyonu zaten Samsung tarafından üretildi.

S21 FE ile gelen Buds 2 kullanmayacaksanız eğer satarsanız 1250TL civarında ilanlar var. Eğer acil satmam gerek derseniz bile 1000TL aşağısına gitmez bu da demek olur ki GT 2 ile S21 FE aynı paraya gelir. İkisinin de artısı eksisi var kullanım amacınıza bağlı tamamen.

Samsung S20 FE ile birlikte her yeni FE cihazı malzeme kalitesi olarak bir eskisinin gerisine taşıdı. Özellikle S21 FE'nin batarya konusunda çok da başarılı olmadığı söyleniyor. Kaldı ki Samsung s serisi cihazlar S23 serisini ayırdığımızda hem çok çabuk şarj tüketiyor hem de 25W'lık çağ dışı hızlı şarjı ile çok geç şarj alıyor. Realme GT2 gibi modellerde 15 dakika takayım beni bir süre idare eder diyebilirken Samsung'da 15-20 dakika şarja takmak sadece vaktinizi boşa atmak oluyor. Snapdragon 888 işlemcisi sizi çok yanıltmasın zaten Exynos 2100'ün ufak tefek oynamalar ile üzerine Snapdragon yazılmış versiyonu zaten Samsung tarafından üretildi.

Hocam zaten alacağı S21 FE SD 888 işlemcili. Samsung Türkiye sitesinde gördüğüm kadarıyla Exynos versiyonu yok 2. nesil satışta. GT 2 67W ile gayet güzel Samsung 25W ile şarjı koruyacağız diye yavaş şarj oluyor resmen. S21 FE kablosuz şarjı destekliyor GT 2 de durum ne bilmiyorum (her yerde bir şey yazıyor kablosuz şarj oluyor mu öğrenemedim). GT 2 ciddi artılar sunuyor RAM, ROM, kutu içeriği, hızlı şarj, batarya. Bunlar önemli faktörler.

GT 2 1300 nit ekran parlaklığı var fakat S21 FE gördüğüm kadarıyla 800 nit.

Kamera, arayüz ve sosyal medya entegrasyonu S21 FE ile daha iyi. İkisi de birbirine üstün konulara sahip. Hocam benim gördüğüm Samsung satarken bir şekilde para ediyor. Ben telefonumu yenilerken hep satıyorum ve en rahat sattığım telefon hep Samsung'du. Markaya bakıyorlar genelde hep.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı