Yurtiçi 12/256 4 ay garantili 19kAlınır ama fiyatı önemli
Evet2.el mi alacaksınız?
Fiyatı düşükmüş. Temiz ve sorunsuz olduğuna emin olursanız alınabilir.Yurtiçi 12/256 4 ay garantili 19k
Evet
Satıcı kişi herhangi bir sorunu yok dedi ayrıca bende satın aldığım zaman Samsung Members uygulamasında ki birtakım testlere bakıcam.Fiyatı düşükmüş. Temiz ve sorunsuz olduğuna emin olursanız alınabilir.
Valla alınır, bi batarya değiştirirsiniz, miss gibi kullanırsınız. Ama yanınızda powerbank ile gezmeniz gerekebilir.Yurtiçi 12/256 4 ay garantili 19k
Note 10+'ın ilk sahibiyim 2 yıldır kullanıyorum batarya konusunda sıkıntı çekmedim ama yinede olabilir, S21 Ultrada sıkıntı olursa değiştiririz.Valla alınır, bi batarya değiştirirsiniz, miss gibi kullanırsınız. Ama yanınızda powerbank ile gezmeniz gerekebilir.
Hayatımda hiç yurtdışı telefon kullanmadım açıkçası kayıt işlerini falan da pek bilmem yani yurtiçi S21 Ultrayı yurtdışı S23 Ultraya yeğlerim. Tabii bu benim görüşüm.Yurtdışı S23 ultra alın bence. S21 Ultra'nın işlemcisi sıkıntılı.
Düz s23 sevmiyorum, nedense tasarımları hoşuma gitmiyor, Ultra modellerinin fiyatlarıda biraz uçuk kaçıkS23 daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.