2024 yılında S21 alınır mı?

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Selamlar. İkinci el olarak S21 almayı düşünüyorum. Normalde aklımda S21 FE vardı ama batarya performansından herkes şikayetçi. Arada 500mAh farkı olmasına rağmen S21 adaptif yenileme sayesinde daha verimli hale geliyor. S21'de S21FE'deki kadar bir batarya şikayeti duymadım. Tasarım olarak da daha şık ve premium bir cihaz. Şu anki performansı nasıldır kasma donma yapar mı? Kaç sene idare eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE kullandığım dönemde ücretli Galaxy Max Hz diye bir uygulama kurmuştum cihaza. ADB komutları ile kuruluyor. Adaptif ekran yenileme hızı için olan bir uygulama. Yine de şarj süresi olarak çok yeterli değildi ama sürekli 120 Hz kullanıma göre daha iyiydi. Kamera açısından çok anlamlı bir üstünlüğü yok iki cihazın birbirine karşı. S21 bir tık daha iyi ama. Android 15 ile son güncellemesini alacak s21. Sonra 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alır ve tarihe karışır güncelleme anlamında. Ama bu kullanılmaz olur demek değil tabii. S10 serisi bile hala problemsiz kullanılıyor.
Özetle A35 A55 A34 A54 bilmem ne almaktansa S21 alınabilir bence. Güncelleme benim için çok önemli dersen o zaman ona göre değerlendirmen gerekir. Şahsi fikrimdir bu arada. Tüm a serisi cihazlardan şarj dışında her anlamda çok çok iyidir.

Güncellik benim için çok önemli değil. Kasmasın donmasın yeter. Batarya olarak da 6,7 saat olsa iyi olur. Oyun olarak da çok ağır oyunlar oynamam ama oynadığım oyunlarda da üzülmek istemem. Genel olarak sadece sosyal medya, sık olmayan arama, oyun olarak kullanacağım.

Güncellik benim için çok önemli değil. Kasmasın donmasın yeter. Batarya olarak da 6,7 saat olsa iyi olur. Oyun olarak da çok ağır oyunlar oynamam ama oynadığım oyunlarda da üzülmek istemem. Genel olarak sadece sosyal medya, sık olmayan arama, oyun olarak kullanacağım.
Sabahtan akşama kadar 4 saat civarı ekran süresi alırsın. 6 7 saat mümkün değil.

Sabahtan akşama kadar 4 saat civarı ekran süresi alırsın. 6 7 saat mümkün değil.

Forumlarda 5 6 diyen var. FE modeli için 8 saati aşkın alan var. 4 saat aşırı az. Bende kullananlara güvenip heveslendim 5 6 saat bile olsa yeter diye düşünüyordum ama aşırı az. Özellikten de kısmak istemiyorum. 60Hz falan düşük ayarlarda kullanmak gereksiz. Çok şaşırdım şu an.

Forumlarda 5 6 diyen var. FE modeli için 8 saati aşkın alan var. 4 saat aşırı az. Bende kullananlara güvenip heveslendim 5 6 saat bile olsa yeter diye düşünüyordum ama aşırı az. Özellikten de kısmak istemiyorum. 60Hz falan düşük ayarlarda kullanmak gereksiz. Çok şaşırdım şu an.
Cihazın ilk sahibiyim. İlk aldığım dönemde bile mobil veri ile 5 saat üzeri ekran süresi hiç almadım. 60 hz kısık parlaklıkla olabilir

Cihazın ilk sahibiyim. İlk aldığım dönemde bile mobil veri ile 5 saat üzeri ekran süresi hiç almadım. 60 Hz kısık parlaklıkla olabilir

Adaptif yenilemenin hiçbir faydası olmamış o zaman. FE modelindeki batarya sorunu bu yüzdendir diye düşünüp düz S21'e yönelmiştim. Şu an çok kararsız kaldım.

Cihazın ilk sahibiyim. İlk aldığım dönemde bile mobil veri ile 5 saat üzeri ekran süresi hiç almadım. 60 Hz kısık parlaklıkla olabilir

Bir yerde de kamera kullanımının bataryayı hızlı tükettiğini görmüştüm gün içinde hiç açmam kamerayı bunun da faydası olacaktır diye düşünüyorum.

Adaptif yenilemenin hiçbir faydası olmamış o zaman. FE modelindeki batarya sorunu bu yüzdendir diye düşünüp düz S21'e yönelmiştim. Şu an çok kararsız kaldım.
Dediğim gibi öyle 6 7 saat ekran süresi almak için uygun bir cihaz değil. A serisine yönelmek gerek o süreler için. Ayrıca alınacak cihaz ikinci el olacak. Pil de illa ki bir miktar eskimiş olacak. Ev ortamında sabah 9 da şarjdan çekip WiFi ile aralıksız olarak hiç elden düşürmeden alınabilir belki o süreler. Oyun oynayarak değil ama

Dediğim gibi öyle 6 7 saat ekran süresi almak için uygun bir cihaz değil. A serisine yönelmek gerek o süreler için. Ayrıca alınacak cihaz ikinci el olacak. Pil de illaki bir miktar eskimiş olacak. Ev ortamında sabah 9 da şarjdan çekip Wi-Fi ile aralıksız olarak hiç elden düşürmeden alınabilir belki o süreler. Oyun oynayarak değil ama

Bende bunu anlamıyorum. Cihaz açıkken sürekli kullanırken ekran süresinde sıkıntı yok. Gün içinde kullanmadığın zaman eklenince daha da düşüyor ekran süresi. Tam tersi olması gerekmez mi?

Bugün için ekran kullanımı. Evdeyim ve sürekli WiFi ile kullanım. Parlaklık ortanın altında.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240622_164504_Device care.jpg
    Screenshot_20240622_164504_Device care.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 87

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı