2024 YKS için tavsiyeler

polatalemdar00

Centipat
Katılım
5 Ocak 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
11. sınıfa gidiyorum. Şimdiden konuları 12. sınıfta tekrar etmeyecek şekilde sağlam götürmeye çalışıyorum. Bölümüm sayısal ve derece yapmak istiyorum. Ders çalışma düzeni ve program için tavsiyeniz var mıdır? 12. sınıfta dershaneye gitmeyi düşünmüyorum sizce gerekli mi?
 
Dershane gereksiz 3K sıralama yapan arkadaşım önce açık liseye geçti 2.dönemde de dershaneyi bıraktı. TYT matematik başlamadıysan eyüpb gibi işi bilen kanallardan ilerle yaza kadar fonksiyona gelirsin (problemler hariç onları zaten rutin çöz) Yazın da 11 tekrarı yanında TYT fen halledersin. 12.sınıfta açığa geçsen ilk dönemde konuların çoğu hallolur biraz 2.dönem başına sarkar artık sana bağlı. Geri kalan zamanda Full deneme ve tekrar yaparsın.
 
Dershane gereksiz 3K sıralama yapan arkadaşım önce açık liseye geçti 2.dönemde de dershaneyi bıraktı. TYT matematik başlamadıysan eyüpb gibi işi bilen kanallardan ilerle yaza kadar fonksiyona gelirsin (problemler hariç onları zaten rutin çöz) yazın da 11 tekrarı yanında TYT fen halledersin. 12.sınıfta açığa geçsen ilk dönemde konuların çoğu hallolur biraz 2.dönem başına sarkar artık sana bağlı. Geri kalan zamanda Full deneme ve tekrar yaparsın.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
 
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Ne demek agam önemli olan uygulayabilmek. Planlı çalışmanın önemi büyük. Bu hafta şu konulara çalışacağım vs ders ders çalışma programı oluştur. Bu program her hafta değişecek konularda ilerlediğin için. Onun yanında bir de pazartesi şu üç dersi salı şu üç dersi çalışacağm diye sabit haftalık programın olsun.(paragraf problem ve 3 ders. günde 9saat üstünü yakalarsan da 4.derse geçersin ama geometriyi kesinlike boşlama)

Tekrar edeyim iyi bir derece istiyorsan youtubeda eyüp hoca var diğer dersleri kimden dinlediğin farketmez ancak matematikte bu adam cidden iyi:)
Hadi başarılar savaşçı
 

Geri
Yukarı