2024 YKS nasıl çalışılır?

tuncme

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, Anadolu lisesi 11. sınıf sayısal öğrencisiyim 2024 YKS sınavına hazırlanıyorum. Temelim 5/5'lik değil maalesef hedefim bilgisayar/ yazılım mühendisliği. Okulun olduğu bir gün nasıl çalışmalıyım günde kaç derse çalışmalıyım tyt/ AYT'ye ne zaman başlamalıyım? Kafam çok karışık. Yardımcı olur musunuz?

Şu anlık 11. sınıfa hakim ol ve TYT'ye şimdiden temele atılıp yaz tatilde çoğunlukla TYT'ye abanmak iyi olur. Gerisini ne yapacağını biliyorsun.

Teşekkürler. TYT için şu anda matematik Türkçe yeterli mi yoksa FKB'ye de başlayayım mı?

Teşekkürler. TYT için şu anda matematik Türkçe yeterli mi yoksa FKB'ye de başlayayım mı?

Öncelik Türkçe matematik olsun daha sonra fen sosyale giriş yap her 1 soru onbinlerce kişinin önüne geçiriyor.

Merhaba bir konuda böyle bir şey yazmıştım. Umarım işinize yarar

TYT FKB kısa vadede halledilebilecek ders grubu. Şu anlık kalan vaktini TYT FKB'ye vermektense 11. sınıf konularıyla AYT'ye temel atılması daha mantıklı olur. TYT FKB'yi yaz tatilde halledersin zaten.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. AYT çok çok çok daha önemli. AYT ve TYT farkını göstermek için şöyle bir örnek vereyim. Benden 15 net daha düşük TYT'si olan arkadaş (benim 105 onun 90) AYT'de benden 6 net fazla yapmıştı (benim 70 onun 76) ve benim 3000 sıra önümdeydi. (Ben 5400 o 2400). TYT sınav süreci boyunca düzenli çalışılarak yükseltilebilir. AYT ise bir anda yüklenilerek çok güzel yükselebiliyor ve çok daha önemli. O yüzden TYT'yi bırakın demiyorum ama AYT ye çok çok ağırlık vermenizi öneririm.

Peki AYT matematik nasıl ilerletilmeli okula bağlı kalarak mı yoksa okuldan bağımsız bir şekilde mi?

Peki AYT matematik nasıl ilerletilmeli okula bağlı kalarak mı yoksa okuldan bağımsız bir şekilde mi?
Okula bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Ben onu da tek başıma bi tur bitirmiştim. Size tavsiyem 11 i 11. sınıfta sağlam bitirmeniz ve 12 nin matematiğini yazın göz atıp halletmeye çalışmanız. İnternette ve kitaplarda çok güzel anlatılıyor en azından konunun %50 sini okul anlatmadan öğrenseniz şahane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…