2024 YKS tahmini sıralama ne olur?

Yerbeu

Femtopat
Daha fazla  
2024 YKS'ye girdim ve sözel alanındayım. Hedefim ilk 10.000'di. Bu sene yığılma olacağı söylendiği için biraz gerginim. Sizce bu netlerle ilk 10.000'e girebilir miyim? Sıralamalar hangi seneyle benzerlik gösterir sözel kısmı için? TYT 64 - AYT 66.25 - OBP 88.39

Hiç kimse kesin bir bilgi veremez tahmini olarak versek de tutmama ihtimali var.

Yığılma olayı palavra hocam iyi olan hepsini yapar herkesin önüne geçer zaten bu sene bi garipti sorular herkesin çok mükemmel sıralama yapacağını zannetmiyorum 2023 AYT gibi olmaz.

Sorudan alakasız, AYT netiniz çok iyiymiş tebrik ederim. TYT netiniz neden öyle oldu?

Her sene yığılma olacağı söyleniyor zaten. TYT netin biraz düşük ama ayt yüksek. Ben tahmini olarak 10, 30 k arası geleceğini düşünüyorum.

Her sene yığılma olacağı söyleniyor zaten. TYT netin biraz düşük ama ayt yüksek. Ben tahmini olarak 10, 30 k arası geleceğini düşünüyorum.
TYT de fazla düşük değil mi? Sıralamada biraz daha geri atar diye tahmin ediyorum. 10-30 biraz iyimser kalmış bence.

TYT de fazla düşük değil mi? Sıralamada biraz daha geri atar diye tahmin ediyorum. 10-30 biraz iyimser kalmış

Şimdi şöyle söyleyeyim, tabii ne olacağı belirsiz tamamen tahminen ve elimdeki verilerle konuşuyorum. Sırlama sitelerine ve YÖK Atlas'a baktığımda bu netlerle ilk 10.000'e hatta ilk 5.000'e girebiliyorum. Sadece biraz yığılma yüzünden endişeliyim. Mezunum, geçen sene 49 TYT 48.75 AYT ile 30K'ya girebilmiştim onu da belirteyim.

Son düzenleme:
Yığılma ne demek? Ek olarak ben şöyle duydum; sınav bu sene zor olduğu için düşük net yüksek sıralama olayı olabilirmiş nasıl oluyor anlamadım ama hayırlısı diyelim

Sözel için olaylar apayrı yığılma olma sebebi ayt matematik çoğunluğun yapamaması siz de ayt matematik çözmüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…