2024 YKS tahmini sıralama ne olur?

Umarım gönlünüzce olur her şey. Ben de Boğaziçi edebiyat istiyorum ancak gelir mi emin değilim. Siz sıralamaların hangi yıla benzer olacağını düşünüyorsunuz?
Teşekkürlerr, umarım sizinde her şey gönlünüzce olur. Bir çok video izledim sıralamaların hangi yıla benzer olacağını merak ettiğim için ancak her video sıralamalar hakkında başka bir şey söylüyor. Hiçbir video beni tatmin etmedi açıkçası. Çareyi sıralama tahmin sitelerine bakıp geçtiğimiz dört senenin kafamdan ortalamasını almakta buldum. 😔

Teşekkürler, umarım sizin de her şey gönlünüzce olur. Birçok video izledim sıralamaların hangi yıla benzer olacağını merak ettiğim için ancak her video sıralamalar hakkında başka bir şey söylüyor. Hiçbir video beni tatmin etmedi açıkçası. Çareyi sıralama tahmin sitelerine bakıp geçtiğimiz dört senenin kafamdan ortalamasını almakta buldum. 😔

Ben de aynı şekilde, internette pek bir şey bulunmuyor sözel bölümle ilgili. Gönlümden geçen 2021-23 arası olması, umarım da öyle olur; çalışan, çalışmayandan ayrılır.

Ben de aynı şekilde, internette pek bir şey bulunmuyor sözel bölümle ilgili. Gönlümden geçen 2021-23 arası olması, umarım da öyle olur; çalışan, çalışmayandan ayrılır.
Artık hepimiz içinde hayırlısı neyse o olsun. İnşallah çalıştıklarımızın karşılığını alırız.

Yığılma ne demek? Ek olarak ben şöyle duydum; sınav bu sene zor olduğu için düşük net yüksek sıralama olayı olabilirmiş nasıl oluyor anlamadım ama hayırlısı diyelim.

Düşük net yapılacağından dolayı çoğu bölümler açıkta kalacak. Sıralama düşecek. Puanlar da düşecek. Yani sınavın zorluğundan dolayı çok net yapana göre standart belirlenecek.

Sayısallar ve ea olanlar sözel çözmesi bir şey ifade etmez çünkü sözelci kadar iyi yapamadığı için aksine faydası dokunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı