Başlık gayet açıklayıcı. Hayatımda hiç bu oyunları oynamadim. Oynadıysam da maksimum 1 2 saat. Benim gibi biri için hangi oyun daha mantıklı?
Cidden ikisinde bulaşma
Başlık gayet açıklayıcı. Hayatımda hiç bu oyunları oynamadim. Oynadıysam da maksimum 1 2 saat. Benim gibi biri için hangi oyun daha mantıklı?
Bilmiyorum hikayeli oyunlara aşığım aklınıza gelecek veya gelmeyecek çoğu oyun serisini bitirdim saatler geçirdim Steam kütüphanem bayağı kabarık ama artık Online de bakmak istiyorum.İkisine de bulaşma dostum.
Online FPS oyunların tek amacı müşterisini bağımlı etmektir. O kadar zamanını harcayacaksın ki, hem de tamamen değersiz bir şey için. Bunlar sadece hayatını zehir eder. Eğer hassas bir psikolojin varsa da delirtebilir.Bilmiyorum hikayeli oyunlara aşığım aklınıza gelecek veya gelmeyecek çoğu oyun serisini bitirdim saatler geçirdim Steam kütüphanem bayağı kabarık ama artık Online de bakmak istiyorum.
Piskolojim sağlamdır merak etmeyin ama sanki Valorant'a daha yakınım ama yine aradayım olmazsa Valorant'tan CS2'ye geçerim.Online FPS oyunların tek amacı müşterisini bağımlı etmektir. O kadar zamanını harcayacaksın ki, hem de tamamen değersiz bir şey için. Bunlar sadece hayatını zehir eder. Eğer hassas bir psikolojin varsa da delirtebilir.
Kasa, skin vs. çıkıyor. Fiyatı düşük ama sen eğlenirken ufak ufak birikiyor.Ne tür bir getirisi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.