İşlemcim i5 4570 RAM 16 GB ikinci el olarak GTX 1060 3 GB almayı düşünüyorum. 1600-2000 TL piyasası var zaten. Sıfırı yok sanırım. Darboğaz yaşatır mı? 3 GB modeli yeterli olur mu sizce?
Satılık/Takas: i5 7400 GTX 1060 sistem
Sistem Özellikleri: İşlemci: Intel Core i5-7400 Ekran Kartı: ASUS GTX 1060 3GB Anakart: ASUS Prime B250M-K RAM: Vengeance 1x8GB SSD: WD Green 120GB Hard disk: 1TB Kasa: Everest Rampage Titan Plus Güç Kaynağı: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 7.500 TL fiyat belirledim. Fiyatta küçük miktar...www.technopat.net
Bu sistemimi şu an hala kullanıyorum. PC'den aşırı bir beklentiniz yok ise alınır. Tabii bütçeniz varsa tabii başka kart almak daha mantıklı.
AMD kartları hakkında hiç bilgim yok hocam diğer arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olur.RX 580 falan nasıldır sizece 8 GB modelleri var.
Onun performansi cok dusuk. 1060 yazdigina bakma. Tatmin olamazsin oyunlarda. Ayrica darbogaz yapmaz.
RTX 3050 tavsiye ederim. Fakat islemci isteyen oyunlarda darbogaz illaki olacaktir.Ne önerirsiniz bu işlemciye.
RX 580 falan nasıldır sizece 8 GB modelleri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.