Almayın ben RX 580 kullanıyorum ve sorunlu bir kart. NVIDIA bakın. Bu arada 3 GB az, 6 GB modelini alın derim.
Çoğu kişi bu kartlara sorunlu diyor ama bir o kadar da kişi bir sorun yaşamadım diyorlar ne gibi sorunlar var acaba.
Almayın ben RX 580 kullanıyorum ve sorunlu bir kart. NVIDIA bakın. Bu arada 3 GB az, 6 GB modelini alın derim.
Sorunları genellikle Watman hatası, Isınma sorunları, siyah ekran sorunu, sürücü hataları vb sorunları var. Bu sorunlar undervolt, underclock ve sürücüyü değiştirerek çözülebiliyor. Ben eski stabil sürücülerdrn birini kurarak bu sorunları bir nebze çözmüştüm ama kesin değil. Kısaca bu ekran kartları stabil çalışmıyor, ayrıca bu kartlar zamanında mining için çok kullanıldı özellikle 8 GB olan modelleri, benim yaşadığım sorunlar Isınma, Watman hatası ve Siyah ekran sorunları yaşadım dediğim gibi undervolt ile kısmen düzelttim gibi. Kartın stock hali 84 dereceyi görüyor ve bazı modellerinde coil whine sesi varmış axle, xfx gibi modellerindrn almadığınıx sürece sorun olmaz. Bu yüzden önermiyorum. RX 580 8 GB neden alınmamalı?Çoğu kişi bu kartlara sorunlu diyor ama bir o kadar da kişi bir sorun yaşamadım diyorlar ne gibi sorunlar var acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.