Sistemin çok iyi değilse maalesef biraz zor gibi. Genelde yeni oyunlar veya rekabetçi oyunlar çok izleniyor. İzlenmek istiyorsan o sırada hangi oyun popülerse o oyunlara içerik üretmen daha iyi olur. CS2 çıktığında çoğu bilgilendirme videosu çekenler ekmeğini yedi CS2'nin.
Sistemin çok iyi değilse maalesef biraz zor gibi. Genelde yeni oyunlar veya rekabetçi oyunlar çok izleniyor. İzlenmek istiyorsan o sırada hangi oyun popülerse o oyunlara içerik üretmen daha iyi olur. CS2 çıktığında çoğu bilgilendirme videosu çekenler ekmeğini yedi CS2'nin.
Sağlam oynadığın oyun varsa onu oyna artık çok zor yükselmek. Simulator oyunu oynarsın elreann vb kişilerde oynar ortalıkta boş kalırsın. Korku oyunu oyna Türkiye'de aşırı oynayan yok.
Başka ne oynayabilirim? Sert tepki vereceğim bir oyun arıyorum. Küfür etmeden oynayacağım. Araya komik bir şeyler katabilirim. Kanalın ilk videosu olacak.
Hocam moralinizi bozmak istemem ama o tür oyunların ben ilerleyen süreçte size izlenme getirisi olacağını sanmıyorum. En azından bilgisayarınızı biraz yükseltebilirseniz arkadaşlarınızla full troll veya öğretici LoL videosu çekebilirsiniz. Birkaç tane kanal görmüştüm bu şekilde, çok büyük olmasalar bile başlangıç için iyi izleniyorlardı.