2024'te iPad 6. nesil alınır mı?

2. el ise iPad 8 belki de zorlarsanız 9 bulunabilir. iPad 8 kullanıyorum. Kasıyor arada ama iyi.
Nasıl kullanıyordunuz hocam? Bilmiyorum belki de bilgisayar için çizim tableti de alabilirim. Her ne kadar tabletten ucuz da olsa insanın karalama yapabileceği ve taşınabilir olan bir cihaz çok cazip geliyor.

Nasıl kullanıyordunuz hocam? Bilmiyorum belki de bilgisayar için çizim tableti de alabilirim. Her ne kadar tabletten ucuz da olsa insanın karalama yapabileceği ve taşınabilir olan bir cihaz çok cazip geliyor.
Çizim tabletim de var. Sadece bilgisayar ile kullanacaksanız olabilir ama bende iPad daha rahat. iPad'i çok fazla bir şeyler izlemekte kullanmıyorum ama yetiyor. Sosyal medya ve not için de hala alınabilir. İkinci el almıştım geçen sene kalemiyle birlikte 7500 TL vermiştim. İşimi gördü yani.

Birkaç ay önce iPad 6.Nesili aile bireylerine devredip Air 6 aldım. Sırf öğrenci indiriminden faydalanmak için aldım ihtiyacım var mıydı, aslında yoktu. 6. nesil pili dışında 2024 yılında bile hala görevini yerine getiriyor diyebilirim. Zaten destek yeni bitti. 2024 yılında bile iPhone 6-7'lerin kullanıldığını var sayarsak iPad 6 en azından birkaç sene daha götürür sizi fakat dediğim gibi pil ölmüş olabilir. Bütçeyi bilemiyorum ama eğer iPad 6 fiyatına daha yeni ve sıfır bir Android tablet alabiliyorsanız fiyat performans olarak değerlendirmenizi öneririm. Onun dışında IPad'i tek geçerim tabii ki.​

@DNA hocam Tab S6'lar gözüme çarpıyor birlikte kalemiyle gelmesi de güzel aslında. Fakat yine de IPad'ler insanı çeldirmiyor değil. Böyle arada kalırsam sanırım bir grafik tableti alıp geçerim sanırım.

Birkaç ay önce iPad 6.Nesili aile bireylerine devredip Air 6 aldım. Sırf öğrenci indiriminden faydalanmak için aldım ihtiyacım var mıydı, aslında yoktu. 6. nesil pili dışında 2024 yılında bile hala görevini yerine getiriyor diyebilirim. Zaten destek yeni bitti. 2024 yılında bile iPhone 6-7'lerin kullanıldığını var sayarsak iPad 6 en azından birkaç sene daha götürür sizi fakat dediğim gibi pil ölmüş olabilir. Bütçeyi bilemiyorum ama eğer iPad 6 fiyatına daha yeni ve sıfır bir Android tablet alabiliyorsanız fiyat performans olarak değerlendirmenizi öneririm. Onun dışında IPad'i tek geçerim tabii ki.​

Hocam genelde evde olurum, sabah 9'da kütüphaneye gittim akşam 10'da geldim diye bir olayım yok. Tabii batarya yine önemli bir husus. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı