2024'te iPhone X alınır mı?

Bütçeniz kısıtlı ise ve illa iPhone diyorsanız XS, XS Max almak sizin için daha iyi olacaktır X'in kronik sorunları var.

Bütçenizi zorlayıp 12 serisi almanızı tavsiye ederim ki iPhone ucuz kitleye hitap eden bir firma değil nereden geliyor bu iPhone sevdanız bilmiyorum.

Yani kamerası işlemcisi ne kadar iyi olursa olsun bir telefonda en çok işine yarayacak şey tasarım ve ekran kalitesidir, X3 Pro için ikiside çok kötü bence.
Tasarım ve ekran kalitesinde sorun yok zaten, 1080p ve 120 hz bir ekranı var, ve kasası ele oturuyor ve estetik bir yapısı var.

Bütçenizi zorlayıp 12 serisi almanızı tavsiye ederim ki iPhone ucuz kitleye hitap eden bir firma değil nereden geliyor bu iPhone sevdanız bilmiyorum.
Apple elit seviyor hocam

2024 yılında iPhone X alınır mı? 2. el yurt dışı almayı düşünüyorum bütçem çok yok 5000 TL sizce halla iyi bir cihaz mı?

Selamünaleyküm. Hocam X'in güncelleme ömrü de bitti. Biraz yeni bir model alma imkanın varsa hiç şaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…