2024'te S10+ veya S10 alınır mı?

A35 demişsinizde. Alaksız ama A32 almıştım anneme çok kötüydü. Çok fazla kasıyor ana ekranda bile kasıyor hayatlmds verdiğim en kötü karardı onu almak.

Arasında 3 nesil var be hocam şu anki A35 biraz daha orta segmente hitap ediyor eskiden A30 serisi maalesef çok eksik ve yetersizdi ama şu anda F/P oranını koruyor.

Arkadaşımdada A54 var sarjı benkm 4 yıllık Redmi Note 9 Pro sarjindan hizli bitiyor. Ben de bayağı Samsung haterlığı var ya.

Ne zamandır benim de aklımda S10+ almak var ancak fiyat konusunda sakıncalarım var sarı sitede 10k ya jelatini sökülmemiş şekilde ilanlar var 2024 de S10+ alınsa bile en fazla ne kadar para verilmeli cihaza ?

Ne zamandır benim de aklımda S10+ almak var ancak fiyat konusunda sakıncalarım var sarı sitede 10k ya jelatini sökülmemiş şekilde ilanlar var 2024 de S10+ alınsa bile en fazla ne kadar para verilmeli cihaza ?
Maksimum 5 bin.

Güncellik önemli değilse premium bir telefon ama önemliyse sıfır A35 de üzmez.

Hocam güncelleme o kadar önemli değil Android 12 bana yeter gibi gündelik kullanımım var arada 2 saat PUBG tarzında oyunlar oynarım. A35 bir arkadaşımda var işlemci performansından çok memnun değil S10+dan geçti ve tasarımı hoşuna gitmedi ondan biraz sakınıyorum.

7 bine alınmaz mı hocam s10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…