2024'te S10+ veya S10 alınır mı?

A35 demişsinizde. Alaksız ama A32 almıştım anneme çok kötüydü. Çok fazla kasıyor ana ekranda bile kasıyor hayatlmds verdiğim en kötü karardı onu almak.

Arasında 3 nesil var be hocam şu anki A35 biraz daha orta segmente hitap ediyor eskiden A30 serisi maalesef çok eksik ve yetersizdi ama şu anda F/P oranını koruyor.

Arkadaşımdada A54 var sarjı benkm 4 yıllık Redmi Note 9 Pro sarjindan hizli bitiyor. Ben de bayağı Samsung haterlığı var ya.

Vallahi hocam Samsung telefondan çekmişliğiniz var sanki. Hep de aldığınız veya alınan modeller bir yandan kusurlular.

Ne zamandır benim de aklımda S10+ almak var ancak fiyat konusunda sakıncalarım var sarı sitede 10k ya jelatini sökülmemiş şekilde ilanlar var 2024 de S10+ alınsa bile en fazla ne kadar para verilmeli cihaza ?

Güncellik önemli değilse premium bir telefon ama önemliyse sıfır A35 de üzmez.

Hocam güncelleme o kadar önemli değil Android 12 bana yeter gibi gündelik kullanımım var arada 2 saat PUBG tarzında oyunlar oynarım. A35 bir arkadaşımda var işlemci performansından çok memnun değil S10+dan geçti ve tasarımı hoşuna gitmedi ondan biraz sakınıyorum.

7 bine alınmaz mı hocam s10.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı