2024'te S20 FE almak

wozeky

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 3 ay sonra 2025'e gireceğiz ve ben telefonumu yeniliceğim. Şu an ikinci el bakıyorum ve 8000TL'ye yurt içi temiz A34 buldum ama S20 FE modeli de ikinci elde de ucuz. Arada kaldım çünkü S20 FEnin ısınma ve pil sorunları var. Yardım ederseniz güzel olur.

Merhaba 3 ay sonra 2025'e gireceğiz ve ben telefonumu yeniliceğim. Şu an ikinci el bakıyorum ve 8000TL'ye yurt içi temiz A34 buldum ama S20 FE modeli de ikinci elde de ucuz. Arada kaldım çünkü S20 FEnin ısınma ve pil sorunları var. Yardım ederseniz güzel olur.

A34e göre çok daha iyi, dediğiniz sorunlar eğer sizi etkilemiyorsa gerek kamera gerek performansı olarak eski olmasına rağmen A34e kıyasla çok daha iyi. Ama S20 FE Güncelleme almayacak onu da aklınızda bukundurun.

Alacaksanız Snapdragon 865 olanı almaya çalışın genel olarak performansı Exynos 990a göre daha iyi ve daha stabil.

Ama kronik sorunları var.

Isınma ve batarya sorunu seni rahatsız edecek bir durum mu? Değilse önemli değil ama sorun yaratırsa yapacak bir şey yok zaten S20 FE sileceksin listeden. Kimisi için ısınma ya da şarj sorun olmaz, powerbankle falan geziyor hatta bazıları ya da yoğun kullanmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı