2024'te S9+ alınır mı?

alfabuezk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF F15 Fx506hc-hn373 Intel Core™ i5-11400h Nvidia GeForce RTX 3050 Laptop GPU 8x2 DDR4 3200MHz Ram 512GB WD Black M.2 SSD 512GB GOODRAM PX500 M.2 SSD Asus TUF VG249Q3A 180Hz FastIPS Monitör Asus ROG Gladius II Core Mouse AOC GK500 Red Switch Mekanik klavye / Mobil: Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S22, Apple iPad Pro 10.5 inç (2017)

Arka kapak kırık ama sorun değil arka kapak ucuz ve el becerim var. Kendim monte edebilirim.
2-3 bine bu telefon mantıklı mı 2 yıl kasmadan devam eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu belirtmek isterim telefonun ekranı sorunlu bu anakart veya ekran ile ilgili bir sorun olabilir ve cihazın batarya performansı sizi üzebilir 2.000 daha masraf yaparsanız iyi bir cihaza dönüşür benim fikrim bu.

Alacağınız ilanla alakalı bir fikrim yok ancak S9 Plus özellikle Custom ROM kurunca efsane bir cihaza dönüşüyor Android 13-14 yakında 15 kurabildiğiniz ve kurabileceğiniz bir cihaz arkadaşa yeni aldırttım ve mükemmel cihaz gerçekten ekranı, kamerası vs.
Touchwiz tabanlı Andorid 13-14 romları varsa güzel olur. Diğerleri telefonun güzel özelliklerini engelleyebilir. Örneğin game mode, kamera özellikleri falan.

Öncelikle şunu belirtmek isterim telefonun ekranı sorunlu bu anakart veya ekran ile ilgili bir sorun olabilir ve cihazın batarya performansı sizi üzebilir 2.000 daha masraf yaparsanız iyi bir cihaza dönüşür benim fikrim bu
Mümkünse amoled yanıksız arıyorum birde parlaklık değişince yeşil olma sorunu varmış ama 2 yıl şöyle böyle kasmadan gitsin yeter m21 kullanıyorum ilallah ettim.

Cevap verenlere teşekkürler

Touchwiz tabanlı Android 13-14 ROM'ları varsa güzel olur. Diğerleri telefonun güzel özelliklerini engelleyebilir. Örneğin Game mode, kamera özellikleri falan.

Mantıklı değil, One UI zaten güzel bir arayüz.
Kasma donma zaten yapmıyor ayrıyeten telefonun neredeyse tüm özellikleri One UI ile geliyor çok saçma olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı