2024'te Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
20000

xtrhal

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 20.000TL'ye yeni telefon alacağım. Bu fiyat aralığında güçlü, kamerası ve ekranı iyi olan, arayüzü kolay bir telefon arıyorum. Aklımdaki model S22 ama 2022 model bir telefon 2024'ün ortasında alınır mı? Bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. Kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazarsa çok müteşekkir olurum. Varsa yeni önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

Fazla oyun oynamıyorum, muhtemelen 120Hz'de kullanırım, genelde müzik dinliyorum ve arkadaşlarıma Instagram'dan veya WhatsApp'tan konuşuyorum. Sizce günü çıkarır mı (günde 5 saati geçmiyorum.)

Alınır hocam o zaman.

Oyun oynamayacaksanız hız anlamında Android'den 1000 kat daha iyi Apple telefonları almanızı öneririm atalarımızında dediği gibi Apple'dan olsun çamurdan olsun.

Daha önce hiç iyi bir Apple deneyimim olmadı.

Şarj anlamında 1 gün çıkaramaz o paraya iPhone 12 alabilirsin üstüne biraz daha ekleyip 13 alabilirsin.

Hocam maalesef bütçeyi 26.000'e çıkaramam. Ayrıca kamera olarak S22 IP13 rakibi bir telefon.

Daha önce hiç iyi bir Apple deneyimim olmadı.

Hocam maalesef bütçeyi 26.000'e çıkaramam. Ayrıca kamera olarak S22 IP13 rakibi bir telefon.
26'ya Iphone 12 var, 12 alınır mı tartışılır ama 2. el S23 alınabilir.

Oyun oynamayacaksanız hız anlamında Android'den 1000 kat daha iyi Apple telefonları almanızı öneririm atalarımızında dediği gibi Apple'dan olsun çamurdan olsun.

Aynen S22 yerine 5 yıllık 60Hz IPS LCD 828p ekranlı IP11 alsın değil mi :D

Yani o zaman Sahibinden'de 15 bin TL'ye kadar düşen yurt dışı 13 alabilirsiniz onun dışında yurt içi istiyorsanız A101 kapıda gibi uygulamalardan 64 veya 128 GB olarak değişen iPhone 11 alabilirsiniz dediğim gibi ileriye dönük düşüyorsanız kesinlikle Apple alın.

Artı -6 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı