2024'te Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
20000

xtrhal

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 20.000TL'ye yeni telefon alacağım. Bu fiyat aralığında güçlü, kamerası ve ekranı iyi olan, arayüzü kolay bir telefon arıyorum. Aklımdaki model S22 ama 2022 model bir telefon 2024'ün ortasında alınır mı? Bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. Kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazarsa çok müteşekkir olurum. Varsa yeni önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

Yani o zaman Sahibinden'de 15 bin TL'ye kadar düşen yurt dışı 13 alabilirsiniz onun dışında yurt içi istiyorsanız A101 kapıda gibi uygulamalardan 64 veya 128 GB olarak değişen iPhone 11 alabilirsiniz dediğim gibi ileriye dönük düşüyorsanız kesinlikle Apple alın.

İP11 ve ileriye dönük?

Yani o zaman Sahibinden'de 15 bin TL'ye kadar düşen yurt dışı 13 alabilirsiniz onun dışında yurt içi istiyorsanız A101 kapıda gibi uygulamalardan 64 veya 128 GB olarak değişen iPhone 11 alabilirsiniz dediğim gibi ileriye dönük düşüyorsanız kesinlikle Apple alın.

İkinci el alamam, ailem kesinlikle izin vermiyor. Ayrıca IP11 nasıl ileriye dönük olabilir? 2, en fazla 3 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak zaten son iOS güncellemesini aldı.

S22 alırsa 3 4 yıla kasma sorunlarıyla karşılaşır 3 yıldır iPhone 13 kullanıyorum bir kere kastığını donduğunu görmedim.

iPhone 11 de 2 sene sonra WhatsApp açamayabilirim destek verilmeyen cihazlarda sosyal medya açılmayabiliyor.

S22 alırsa 3 4 yıla kasma sorunlarıyla karşılaşır 3 yıldır iPhone 13 kullanıyorum bir kere kastığını donduğunu görmedim.

5 yıllık S10+ kullandım gram kasma donma yoktu telefonda, amiral gemisi cihazları giriş seviye Android'lerle karıştırmayın.

1.5 yıllık güncelleme dönemi kaldı sanırım iPhone 11'de 2.5 3 yıl güncelleme almadan kullanılabiliyor Apple cihazlar.

İyiymiş ama Apple'ı param olsa da almak istemiyorum ayrıca sadece iPhone 12 26.000TL ve seneye ona da son güncellemesi gelecek.

Kaldı ki şu anda S8 kullanıyorum, kastığından değil artık aşırı ısındığından, şarjı çok hızlı bittiğinden ve kamerasını artık beğenmediğimden değiştirmek istiyorum. Yoksa s serisinde kasma pek görülen bir durum değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı