2024'te Samsung J7 Prime kullanmak mantıklı mı?

Elhamdülillah çok şükür Allah sana ve bana daha iyisini versin şuan bir sorun yok telefonda sadece bazen hafıza dolu uyarısı alıyorum bütçe var ama telefonum şimdi iyi istersem alırım
Hocam yüklü bir bütçen varsa iPhone 13 Pro al bende var memnunum çok şükür Allahıma bin şükür insanda tek eksiklik telefon resmen.

Hocam yüklü bir bütçen varsa iPhone 13 Pro al bende var memnunum çok şükür Allahıma bin şükür insanda tek eksiklik telefon resmen.
Yok resin bütçede sorun yok ama 13 bizi aşar :)

O telefondaki işlemci için Android 8 gayet yeterli hocam fazla kurcalamanı onermem ama GSI ROM'lar denenebilir tabii ki de. İhtiyaç duymuyorsanız bu konuyu niye açma gereği duydunuz.

Sizin de fikirlerinizi almak istedim sürüm falan hakkında.

Maalesef değil hocam. Değiştirmeniz gerekli artık. Bütçe belirtmemişsiniz ama Samsung tarafında S24 veya S24+ tavsiye ederim size belli ki telefonun suyunu çıkartmayı seviyorsunuz 7 yıl güncelleme ömrünüz olmuş olur.
Bizi aşar be s24 fln

@İbrahim_alg21, bence telefonu değiştirmenizin vakti gelmiş. Dediğiniz gibi hem telefonun sürümü eski hem de 16 GB depolama alanı sorun çıkarır.

Hocam belki kendime Redmi 13C alırım bilgiverdiğiniz için sağ olun.

Yok resin bütçede sorun yok ama 13 bizi aşar :)
13 aşmaz kral bak şöyle söyleyeyim 120 Hertz'e sahip bir telefon + olarak telefon kolay kolay kırılan birşeyde değil alsanda düşüremezsin bile o derece bağlı oluyorsun telefona bundan önce Huawei P30 Lite'm vardı sürekli kırılıyordu ama elime almadığım şekilde ekranı bozuluyordu nasıl oluyordu bende anlamıyordum ve bu 2 kez başıma geldiydi, hoparlörden kaynaklı desem 1 hoparlör telefonu nasıl bozabilir yani belki bozabilir ama ekran nedir? ekran nasıl kırılır durduk yere ve telefon öylece duruyor sabitce 10 dk sonra bi baktım çatlak kırılmış. en sonunda sattım bunu aldım aşırıda memnunum Allah sana daha iyilerini nasip etsin reisim.

13 aşmaz kral bak şöyle söyleyeyim 120 Hertz'e sahip bir telefon artı olarak telefon kolay kolay kırılan bir şeyde değil alsanda düşüremezsin bile o derece bağlı oluyorsun telefona bundan önce Huawei P30 Lite'm vardı sürekli kırılıyordu ama elime almadığım şekilde ekranı bozuluyordu nasıl oluyordu bende anlamıyordum ve bu 2 kez başıma geldiydi, hoparlörden kaynaklı desem 1 hoparlör telefonu nasıl bozabilir yani belki bozabilir ama ekran nedir? Ekran nasıl kırılır durduk yere ve telefon öylece duruyor sabitce 10 dk sonra bir baktım çatlak kırılmış. En sonunda sattım bunu aldım aşırıda memnunum Allah sana daha iyilerini nasip etsin reisim.

Sağ ol reis J7 primedada o sorun var sınek konsa cam çatlıyor veya kırılıyor annemde 11 var gayet memnun.

13 aşmaz kral bak şöyle söyleyeyim 120 Hertz'e sahip bir telefon artı olarak telefon kolay kolay kırılan bir şeyde değil alsanda düşüremezsin bile o derece bağlı oluyorsun telefona bundan önce Huawei P30 Lite'm vardı sürekli kırılıyordu ama elime almadığım şekilde ekranı bozuluyordu nasıl oluyordu bende anlamıyordum ve bu 2 kez başıma geldiydi, hoparlörden kaynaklı desem 1 hoparlör telefonu nasıl bozabilir yani belki bozabilir ama ekran nedir? Ekran nasıl kırılır durduk yere ve telefon öylece duruyor sabitce 10 dk sonra bir baktım çatlak kırılmış. En sonunda sattım bunu aldım aşırıda memnunum Allah sana daha iyilerini nasip etsin reisim.

Abi P30 Lite'tan o telefona geçmissin zaten çağ atlamışsın Samsung'un s seriside iyi bir konumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı