2024'te Zula oynanır mı?

Oyunun kitlesi eskiye nazaran az ama ölü de değil, rekabet hala %40 kadar doluyor. Normal sunucularda da 5 6 tanesi fulleniyor. Eskiden 100 sunucunun 70i fullenirdi, hey gidi günler.

Merhaba, dün indirip oyuna girdim ancak diğer kullanıcı isimleri gözüme çarptı. Hiç Türkçe isim yoktu ve isimler bana botları anımsattı. Oyunun halen bir kitlesi var mı yoksa botlarla mı savaşıyoruz?

Oyuna 2017'de başlayan biri olarak söylüyorum. Asla ama asla oynanmaz kim ne derse desin oynanmaz. Aşırı kötü bir sisteminiz varsa ve başka seçenek yoksa belki. Ama onun dışında hiç önermem.

Oyuna 2017'de başlayan biri olarak söylüyorum. Asla ama asla oynanmaz kim ne derse desin oynanmaz. Aşırı kötü bir sisteminiz varsa ve başka seçenek yoksa belki. Ama onun dışında hiç önermem.
Sistemim çok iyi ancak geçen gün CS2'ye girdim, çoğu oyuncu kafamı çıkarttığım an nişan bile almadan beni öldürüyor. Zula'da ise bu tarz bir durumu nadiren yaşamışımdır. Onun için Zula'yı tercih ettim ancak oyunda oyuncu kalmamış neredeyse.

Sistemim çok iyi ancak geçen gün CS2'ye girdim, çoğu oyuncu kafamı çıkarttığım an nişan bile almadan beni öldürüyor. Zula'da ise bu tarz bir durumu nadiren yaşamışımdır. Onun için Zula'yı tercih ettim ancak oyunda oyuncu kalmamış neredeyse.

Hocam rekabet girerseniz oyunun saçmalığını görürsünüz. Sizde artı 0 varken karşıya artı 7 atması gibi şeyleri gördükten sonra oyundan soğursunuz.

Hocam rekabet girerseniz oyunun saçmalığını görürsünüz. Sizde artı 0 varken karşıya artı 7 atması gibi şeyleri gördükten sonra oyundan soğursunuz.
P2W olmayan, CS2 gibi kafamı uzattığım an ölmeyeceğim bir oyun var mı? Ücretsiz birkaç tane oyun buldum ancak oynayan var mı henüz bakmadım.

CS alışmaya çalışın şuan piyasadaki en iyisi.
Çok profesyonel kişiler var, açıkçası bir kişinin beni nişan bile almadan öldürmesinden zevk almıyorum, gerçek dışı hissettiriyor. Diğer hiçbir oyunda böyle bir durumla karşılaşmadım şu ana kadar. Bu nişan bile almadan öldürme olayı refleks ile ilgili bir durum mu yoksa tecrübe mi?

P2W olmayan, CS2 gibi kafamı uzattığım an ölmeyeceğim bir oyun var mı? Ücretsiz birkaç tane oyun buldum ancak oynayan var mı henüz bakmadım.

Hocam maalesef benim bildiğim yok. FPS oyunu olarak bildiklerim CS, Valorant, Zula, Rainbow Six: Siege. Bunların dışında çok oynanan bilmiyorum. Rainbow'a bakabilirsiniz ama o da pahalı maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı