2025 için planınız nedir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Her yıl yeni başlangıç olabiliyor bazı kişiler için bazı kişilerse yeni yılı umursamıyor. Ama etrafımdan çoğu kişinin "2025'te şunu yapacağım" dediği şey oluyor ben de bunu sormak istiyorum.

Benim hedefim güzel bir vücut yapmak, kekemeliğimi büyük miktarda azaltmak ve 12. sınıfı sorunsuz bitirmeyi hedefliyorum.

RX 580'den kurtulmak. :D
Sanırım RX serisinde tek Wattman hatası almayan benim. Bende RX570 almıştım internet kafeden ama toksitlenmişti yani ölmüştü neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum performansı iyi değil ama hiç hata almadım.

Her yıl yeni başlangıç olabiliyor bazı kişiler için bazı kişilerse yeni yılı umursamıyor. Ama etrafımdan çoğu kişinin "2025'te şunu yapacağım" dediği şey oluyor ben de bunu sormak istiyorum.

Benim hedefim güzel bir vücut yapmak, kekemeliğimi büyük miktarda azaltmak ve 12. sınıfı sorunsuz bitirmeyi hedefliyorum.

1 milyon Sylas hedefim var sadece onun dışında pek beklentim yok.

Sanırım RX serisinde tek WattMan hatası almayan benim. Bende RX 570 almıştım internet kafeden ama toksitlenmişti yani ölmüştü neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum performansı iyi değil ama hiç hata almadım.

Uzun bir süredir bende almıyorum hocam ama ilk 3 4 ay eziyet çektirdi resmen :D

Uyku duzeni, derslerde ilerleme ve kilo vermek olabilir. Bir de RX550 var. Kesinlikle bu yil degistirme planim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı