2025 Model Focus alınır mı?

Açıkcası manuel pek istemiyorum. İzmirde oturuyorum ara sıra trafikte kalabiliyıorum böyle zamanlarda çok zevkli olmuyor manuel :/

Deneyimleyip bakın isterseniz, Ford kısa bir süre Titanium X ve Active X paketlerde 155Hp Focus sattı. Ha çok da önemli değil 125Hp versiyonuydu benim kullandığım ve gayet yeterli. Şu an 428i kullanıyorum ve yalıtım konusunda Focus bence geri kalmıyor rahatlıkla söyleyebilirim. Çok uçup kaçsın derdiniz yoksa aile kullanımı için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Muadil olarak Golf 1.0Tsi da bakabilirsiniz. Megane güzel motor ve şanzıman seçeneği sunuyor tercih edilebilir fakat yalıtım ve kalite olarak fark var. Önceliklerinize göre karar verebilirsiniz.
Sizin tavsiyeniz Active X mi Titanum x mi hangisi daha iyidir? Almadan önce denemişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Bir de aklıma takılan satarken zorluk çektiniz mi? Sahibinden'e baktığımda çok az ilan var olanlar da biraz uzun süredir duruyor

Sizin tavsiyeniz Active X mi Titan'um X mi hangisi daha iyidir? Almadan önce denemişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Bir de aklıma takılan satarken zorluk çektiniz mi? Sahibinden'e baktığımda çok az ilan var olanlar da biraz uzun süredir duruyor

Focus'un bu modeli çok fazla piyasada tutunamadı hocam ha ileride ne olur bilinemez ancak şu sıra durgun.

Sizin tavsiyeniz Active X mi Titanum x mi hangisi daha iyidir? Almadan önce denemişsinizdir diye tahmin ediyorum.

İlana koyduktan sonra 4.gün satıldı aracım. Bence temiz ve uygun bulduğunuzu alın’ Active X veya Titanium X fark etmez. Görsel olarak ve yükseklik olarak biraz farklı araçlar onun dışında donanım aynı.

Megane Sedan varken bence mantıksız. Bütçe gayet yeterli Megane'a.

Neyini eleştiriyorlarmış 1.0 motoruyla? C sınıfında 1.0 motor araba almayı düşünüyorsunuz, motor olarak üzmez ama 1.3 alabilecekken neden 1.0 alasınız?

Üstat sen bence motosiklet konularından devam et, bu şekilde olmaz bu.😀

Selamlar, 2023-2024 model 1.0 Hybrid Hatchback Focus Active X veya Titanium X almayı düşünüyorum. Maksimum 20.000 Km'de, ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacağım, yılda 5-6 kez uzun yola çıkıyorum. Bütçem 1.350. 000 TL civarında. Sizce bu fiyatlara bu araçlar mantıklı mı, yoksa alternatif olarak önerebileceğiniz başka modeller var mı?

Öncelikle selam.
Bu segmentte benim sıralamam Octavia > Focus > Megane > Corolla'dır.
Kalite ve sorunsuzluk açısından ise Octavia > Focus > Corolla > Megane'dır.
Megane'ın 1.3 TCe motoru sağlıklı rafine bir motor olarak görünebilir fakat maalesef kronik sorunları her geçen gün artmaya başladı ve henüz 60.000Km'de sandık motora yönelen çok arkadaşım var, bu riski almaya değmez. Hatta tüm bu sorunlar yaşanırken 1.3TCe ortaklığından Mercedes çekildi ve Renault üretmeme kararı aldı.
Ford'un 1.0 Hybrid motoru aşırı performanslı. Düşük hacim motorlar arasında da üst üste ödüller aldı. 2-3 gün tecrübem var ama aynı 1.3 TCe gibi kronik sorunları oluşabilirmiş gibi hissediyorum.
İki aracın iki motoru da işin özünde riskli olacak.
Bence 1.5 EcoBlue Focus veya 1.5 BlueDCi Megane bakın veya farklı segment benzinli araçlara yönelin.
Bu segmentte alternatif fiyat / performans modeller maalesef yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı