AdvocateD
Hectopat
Daha fazla
Çoğu sete taş çıkarır dediğiniz ne mesela yaylı Rampage direksiyonlar mı? DFGT'yi 2 yıl, G29'u da denemiş, Thrustmaster'ın da birkaç modelini denemiş ve Moza R3 kullanmış biri olarak oyuncak olduğunu iddia etmiyorum söylüyorum. Aksini söyleyenin iddasını ispat etmeye davet ediyorum. Bu türlü yaylı dişli direksiyonları bir hevesle alıp sonra kutusuna koyuyor insanlar. Bunlardan alacağınız zevki gamepad den de alırsınız o kadar söyleyeyim. Sadece direksiyon şeklinde ve dönüyor. Ne gerçekçi bir feedback veriyor ne de güçlüler. Tak tuk dişli sesinden yanınızdakileri rahatsız etmesi de cabası.Bu arkadaşın dediğine bakıp moralini bozma. DFGT çoğu sete taş çıkartır oyuncak moyuncak gibi değil ayrıca dışının temiz olmaması çalışmadığını anlamına gelmez sen dışına bakıp alıyorsan o senin cahilliğin adam video atmış zaten her fonksiyonu çalışıyorsa Force feedback çalışıyorsa dışını temizlemek bir tane ıslak havluya bakar.
Test etme imkanın varsa iyi olur hocam ya da video iste eğer sahibinden üzerinden bulduysanda Param Güvende ile satıyorsa al.
Bu tür setleri alacaklarına hiç almasınlar para biriktirip bir Direct Drive alsınlar ki direksiyon seti hevesleri kursaklarında kalmasın diye çabalıyorum bu forumda. Eğitilmezsiniz cidden. Bu oyuncakları önerin millete 1 ay kullanıp sarı siteye koysunlar vebali sizdedir.