Neden?Hayır.
Günlük kesinlikle kullanılır hala güçlü. Ama iPhone 12 daha mantıklı olacaktır.iPhone 11 Pro Max 2025'te hala alınır mı sizce? Günlük işlerimi rahatlıkla halledebileceğimi düşünüyorum.
Neden?
iPhone 11 Pro Max 2025'te hala alınır mı sizce? Günlük işlerimi rahatlıkla halledebileceğimi düşünüyorum.
Dostlar telefondan öyle büyük bir beklentim yok. Sosyal medyada gezinirim, video izlerim, fotoğraf çekinirim. Bence gündelik işleri halen karşılayabilen bir telefon sizin de görüşlerinizi almak istedim ve ben telefonu çok beğeniyorum kasasını falan.
O paraya sıfır al bari dostum o kadar çok büyük isteklerin yoksa boşa kasarsın 11 Pro Max için. Yok cihazı bulacaksın da temiz mi vs ona bakacaksın, en küçük bir şey olsa içinde kuşku olacak vs... 2.el telefon aldım bende yakınlarda ve en küçük bir şeyde kuşku oluşuyor. Git sıfır al iyi bir cihaz al..Dostlar telefondan öyle büyük bir beklentim yok. Sosyal medyada gezinirim, video izlerim, fotoğraf çekinirim. Bence gündelik işleri halen karşılayabilen bir telefon sizin de görüşlerinizi almak istedim ve ben telefonu çok beğeniyorum kasasını falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.