2025 yılında iPhone 11 Pro Max alınır mı?

vetenoa06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM
iPhone 11 Pro Max 2025'te hala alınır mı sizce? Günlük işlerimi rahatlıkla halledebileceğimi düşünüyorum.

Günlük işleri gayet rahat bir şekilde halledersin sorun da çıkarmaz. Bütçeni ve beklentilerini bilmediğim için alınır.

Dostlar telefondan öyle büyük bir beklentim yok. Sosyal medyada gezinirim, video izlerim, fotoğraf çekinirim. Bence gündelik işleri halen karşılayabilen bir telefon sizin de görüşlerinizi almak istedim ve ben telefonu çok beğeniyorum kasasını falan.

Dostlar telefondan öyle büyük bir beklentim yok. Sosyal medyada gezinirim, video izlerim, fotoğraf çekinirim. Bence gündelik işleri halen karşılayabilen bir telefon sizin de görüşlerinizi almak istedim ve ben telefonu çok beğeniyorum kasasını falan.

söyleyeceğimi yanlış anlamayın, aklı olan kimse size 6 yıllık cihaza para verin demeyecektir burada, fakat buraya her defasında birileri gelip sırf o cihazı beğeniyor diye içini ferahlatmamızı istiyor, burası onun yeri değil, burada doğrular konuşur. 6 yaşında bir cihaz, ve genel özellikleri günümüzde geri kalmış halde. Yok yine de ben alacağım derseniz o sizin kararınız.
Ben geçen sene Tab s aldım, bildiğiniz ilk nesil Tab S, günümüzde yetersiz mi yetersiz evet, 650-700 lira gibi bir fiyata almıştım tam hatırlamıyorum, fakat beni memnun etti.
Yani bu cihazı istiyorsanız ve beni bu cihaz memnun eder diyorsanız eğer kimsenin tavsiyesini alıp içinizi ferahlatmaya çalışmanıza gerek yok, para sizin paranız. Yani özetle;
Soru eğer alınır mı? İse cevap hayır, soru çok sevdim alayım mı ise cevap siz bilirsiniz.

O paraya sıfır al bari dostum o kadar çok büyük isteklerin yoksa boşa kasarsın 11 Pro Max için. Yok cihazı bulacaksın da temiz mi vs ona bakacaksın, en küçük bir şey olsa içinde kuşku olacak vs... 2.el telefon aldım bende yakınlarda ve en küçük bir şeyde kuşku oluşuyor. Git sıfır al iyi bir cihaz al..

Bugün 20K'ya alacağın Honor 400 veya A56 daha iyi bir ekran, batarya, hızlı şarj vs sunacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı