İnceleme 2025 yılında iPhone 6S 32 GB kullanmak

Merhabalar, cihazda bahsettiğiniz sorunlar için bir kısmına evet yaşına ve donanımına göre çözümü bulunmamakta ama bir zamanlar (2020'de bırakmıştım 5 sene geçti dilekolay) kendimde 6S Plus kullandığım için belli yerlerde önerilerde bulunabilirim belki işinize yarayabilir;
Hoparlörler için Mono bir sisteme sahip ancak o kadar kötü bir ses gücü yok esasında Falım'ı(veya onun gibi sert bir sakız) çok az çiğneyip hoparlör ızgarasına birkaç kere yapıştır çek yaparsanız birçok toz ve pisliğin geleceğinin garantisi verebilirim tahminimce o hoparlör sistemi epeyce kirlidir (çünkü o kadar kötü değildi cihaz eminin), kamera sistemi için 4K 30 FPS bir ana kameraya sahip çok bir espirisi yok düz 6S'in OIS desteği de mevcut değil gün ışığında kötü resim çekmez güzeldir ama azıcık ışık kaybında karınca cennetine döner; zamanla o telefon kamera içerisine toz almaya müsait bir tasarım hatasına sahip (keza 6S Plus/7/7Plus yani OIS olan modellerde aynı hata titremelere sebep oluyor içine mıknatıs koyma gibi basit bir çözümü mevcut) açıp temizleme şansınız varsa faydasını görürsünüz. 32 GB'nin ne kadar kanser olduğunu tahmin edebiliyorum kendimde 16 GB varyantını kullanıyordum IOS 13'e güncelleyememiştim bile cihazı onun yüzünden ve ben kullandığımda 32 GB yine yeterliydi ama aradan geçen 5 yılda benim 16 GB modelim ne olduysa o cihazında aynı kaderi paylaştığını düşünüyorum. Pili içinse hızlı şarj desteğinin olmayışı büyük bir sorun yüksek kapasiteli yeni bir pil montajı ve powerbank özellikli bir kılıfla anca bir günü belki görürsünüz diye tahmin ediyorum (ancak o masrafa değer mi bilemedim Apple bile kullanmak için SE 2 falan alınabilir zaten cihazın+masrafın ücretiyle).
8 GB boş alanı görünce bayağı şaşırdım belirtmeden edemeyeceğim, galeri durumunu iCloud'la falan mı çözdünüz gerçekten merak ettim.

WhatsApp desteği kesildiğinde bunu deneyeceğim. Teşekkürler bilgilendirme için.

Öncelikle teşekkürler tavsiyeleriniz için. 3 gün önce şarj soketindeki tozları temizlemek için uğraşırken soketi bozdum maalesef ama hoparlör için deneyebilirim belki.
Kamera olarak tabii ki rezalet denemez mesela aşağıya geçen sene çektiğim yurt manzarasını koydum gün ışığında yine güzel çekiyor ancak ben kameranın lensini düşürdüğüm için içine zamanla toz kaçtı ve artık çok kötü çekiyor. Uğraşmaya da değmez sanırım çünkü kamerayı kullanan biri değilim. 4K 30FPS gerçekten 10 yıllık cihaz için inanılmaz bir şey ve fazla titreme yaptığını da düşünmüyorum videolarda.

Eki Görüntüle 2466014

Hocam iOS 15'te cihaz bitkisel hayatta. Yeniden gençleştirin, beklemeyin derim.

Maalesef şu an ana telefonum olduğu için bazı gereksinimlerim var en basitinden WhatsApp ucu ucuna kurtarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırlıyorum galiba sizdiniz 300 TL'ye mi neydi değişimini yaptırmıştınız, verilerinize erişebildiğinize sevinmiştim açıkçası. İçerisine bir şey sokmayacağınız için bir şey olmayacaktır sadece sakızı yapıştırıp geri çekin derim, lens içinse çıkma kamera almaya değmez ama kulak pamuğu ve kolonya kullanarak üzerindeki camı temizleyebilirsiniz (OIS olmadığı için zarar vermez normalde önerilmez ama) ve yanlış bilmiyorsam lensin camının ücreti 50-100 TL bir şey alıp geri yapıştırabilirsiniz en azından kullanımını biraz olsun rahatlatır biraz olsun toz temizliği ve lens camı varlığı.
6S Plus'la çekilen birkaç resmi şahsen paylaşabilirim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…