İnceleme 2025 yılında iPhone 6S 32 GB kullanmak

Evet hocam o şahıs benim lensi bende görmüştüm ama üşendim açıkçası belki bir gün düşünebilirim onu da. Son fotoğraf gerçekten güzelmiş. Her ne kadar fiyatlarından dolayı iPhone sevemesem de kamerasına da laf edemiyorum. 10 yıllık cihazın çektiği fotoğraf yani.

Benim A55'ten iyi çekiyor.

Değiştirebiliriz hocam üstüne para istemem

Yani kötü değil ama iyide değil zamanında güzeldi günümüz içinse amaç anı biriktirmekse iş görecektir yani. Güzel bir takas olacaktır eminim

Yapın hocam ben takipteyim

Yakin zamanda kullanmayi biraktim ancak kardesim ve annem kullaniyor. O sekilde cikartiriz bir şeyler. Guncel olmasi icin bir sure alip tekrar kullanirim.

Yakin zamanda kullanmayi biraktim ancak kardesim ve annem kullaniyor. O sekilde cikartiriz bir şeyler. Guncel olmasi icin bir sure alip tekrar kullanirim.

Bende Redmi Note 5 Plus ROM kurup ona geçeceğim yazın bir de ona bakarım . Teknolojide 10 sene geriden geliyorum.

Bende Redmi Note 5 Plus ROM kurup ona geçeceğim yazın bir de ona bakarım . Teknolojide 10 sene geriden geliyorum.

ROM ile adam oluyor. Tavsiye ederim. Note 7 ROM ile onceki kullandigim M14ten ustundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…