İnceleme 2025 yılında iPhone 6S 32 GB kullanmak

2. telefon olarak halen kullanıyorum 64 GB modelini, performansı cihaz soğuksa iyi. PUBG Mobile'de 30 FPS, standoff 2 yüksek ayarlar sabit 60 FPS. Tabii bir ısındı mı saniye başı drop giriyor, soğutucu ya da klimalı bir yerde kullanmalısınız. Kamera olarak çözünürlüğü kötü ama iş görür. Batarya olarak Deji Max batarya var sosyal medyada 4-5 saat oyunda 2 saat gidiyor. Ekranı küçük, tek elle kullanmak kolay olduğundan sosyal medya uygulamalarını kullanırken çok rahat ediyorum. Günlük kullanım için alınabilir bir model, ama uygulamaların güncelleme desteği yakında biteceğinden sıkıntı yaratabilir.

iPhone 6S çok premium bir cihazdı Şuanın Pro'ları gibi
iPhone 6S 32 GB ile başladım iPhone kullanmaya
iPhone XS 64 GB kullanıyordum yakın zamana kadar
iPhone 16 128 GB ile devam ediyorum.
Hiç pişman etmedi iPhone ve iOS beni umarım 16'dan da çok memnun kalırım 5-6 sene

Bayağı bir sene kullandım fakat ekran küçüklüğü ve Hz'inden dolayı Android'e geçtim. Pişman mıyım, hayır. Ama bunlar dışında yeni cihaza geçme ihtiyacı hissetmedim, diğer her şeyi karşılıyordu benim için.

Bana da yetiyor ama çok fazla gözüme batmaya başladı son zamanlarda. Bugün %100 şarj ile sınava gittim yolda müzik bile dinlemedim 2 vizem vardı 2 saat arayla 2. vizeye girene kadar şarjım %3 olmuştu bile.

Hissiyat olarak gerçekten çok premium hissettiriyor gerçekten. Ekranın ufak olması da ele oturduğu için çok güzel geliyor ama ekranı 720p ve çok küçük işte.

Bendeki 6S Annemde şu an yakında 13-14 ikisinden birine geçireceğiz ama hala işini görüyor annemin 6s.

Telefonun depolamasına suç atmaya gerek yok 128 gb seçeneği var çünkü.

Bendeki 6S annemde şu an yakında 13-14 ikisinden birine geçireceğiz ama hala işini görüyor annemin 6s.

Daha geçen sene çıkmış Redmi 14cden bile güçlü işlemcisi var. Bana mısın demiyor.

Telefonun depolamasına suç atmaya gerek yok 128 GB seçeneği var çünkü.

32 GB olan versiyonunu incelediğim için eksi olarak değerlendirdim. Ayrıyeten 8 GB boş alanım mevcut zaten genel olarak 32 GB benim gibi çok az kullanan insanlar için yetse de genel kitleye yetmeyecektir.

Annemin 14 GB boş alanı var genelde fotografı benim ve babamın telefonundan çekindiği için

Bu telefon benim işimi görür istersem kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…