İnceleme 2025 yılında iPhone 6S 32 GB kullanmak

Eğer bir süre daha kullanmayı düşünüyorsanız bence batarya değiştirin. Farkı bayağı hissedersiniz benim de pil sağlığım %70'di 2 sene önce değiştirdim önceden sosyal medyada 1 saat gidiyordu değiştirdiğimde bayağı bir gidiyordu aradan 2 sene geçti halen 4-5 saat gidiyor yani ilk değiştiğinde 6-7 vardır diye düşünüyorum.

%93 hocam sağlığı. Açıkçası masraf yapmaya gerek görmüyorum her an kafama esip yeni telefona geçebilirim. Çok fevriyimdir bu konularda

Yüksek sabır gerektiren bir şey. Gerçekten helal olsun

Emeğinize sağlık hocam cihazdan memnun musun Redmi Note 13 Pro Plus vardı inşaattan düştü biliyorum gayet eski cihaz 3 4 ay idarelik alınır mı?

Emeğinize sağlık hocam cihazdan memnun musun Redmi Note 13 Pro Plus vardı inşaattan düştü biliyorum gayet eski cihaz 3 4 ay idarelik alınır mı?

Teşekkür ederim. Cihazdan memnun olmadığım yanları daha fazla diyebilirim ancak telefondan beklentisi olmayan biriyim o yüzden gözüme batmıyor. 2 hafta kadar Redmi 5 Plus kullandım ama 1-2 gün önce mecburiyetten geri bu telefona döndüm. Redmi 5 Plus geçtiğimde çok rahatlatan özellikler ekran büyüklüğü - çözünürlüğü - batarya - kamera (benim kameranın içine toz kaçtığı için.) - ses. Yani aslında şikayetçi olduğum neredeyse her şey için yeterliydi ancak işlemcisi çok güçsüzdü bu ve arayüzde çok fazla kasma donma yapıyordu ayrıca Android sürümü düşük olduğundan olmazsa olmaz birkaç programı yükleyemediğimden geri dönmek durumunda kaldım. 3-4 ay idare etmesine eder ama en azından 6S Plus öneririm ekran ve bataryası daha iyi olduğu için. Tabii ucuza bulursanız. Sosyal medyada takılırsınız-arama mesajlaşma yapar banka uygulamalarını kullanırsınız onun haricinde pek bir şey yaptırmaz. Bugün Mobile Legends yükledim ilginçtir akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. ( internetim çok rezil olduğu için 200ms ile oynayamadım ama kasma donma yoktu.)

Özetleyecek olursam bence kelepir fiyatına almayacaksanız geçilmez ancak bütçeniz çok darsa ve uyguna bulursanız idareten alınabilir belki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…