2025 yılında kimler askere gidecek?

@Gözlerinde Kayboldum dostum, 6 ay ordasın zaten. Bir zahmet çalış. Orda kalıcı asker olanlar var, onlar yat kalk operasyon koruma o bu şu o kadar işin içinde patetesmi soysun?
Bir zahmet çalış ne demek? Sen oraya vatanı savunmak için eğitim mi alacaksın, yoksa patates mi soyacaksın? Sen çok soymaya meraklıysan ailenden bir kaç kişiyi gönüllü olarak alıp gidebilirsin.

@Gözlerinde Kayboldum dostum, 6 ay ordasın zaten. Bir zahmet çalış. Orda kalıcı asker olanlar var, onlar yat kalk operasyon koruma o bu şu o kadar işin içinde patetesmi soysun?
6 Ay patates soymak 6 Ay akademik araştırma yapmaktan değerli mi sence ülkemiz için veya 6 Ay savunma sanayide araştırma yapmaktan? Böyle mi düşünüyorsun? Savunma sanayide çalışmanın askerlikten sayılmasına bile tamamım aslında. Bu gemi kaptanına tuvalet temizletip dümeni boşta bırakmaktır.

Askerlik ne kadar öğretiliyor eğer gerçekten adam gibi bir şeyler öğretiliyorsa Türkiye için vazgeçilmezdir zorunlu askerlik teknoloji bir yere kadar fakat patates soyduruyolarsa gerçek bir zaman kaybı.

Atatürk vaktini sen şu anda oturduğun yerde keyfine bak diye harcadı sen niye senden sonrakiler için harcamıyorsun ki?
Konunun devamında açıkladım, ayrıca Atatürk değilim. Önce konunun devamını oku, sonrasında yorum yap. Atatürk bir komutan, ben mühendisim. Atatürk benim yaptığımı yapamaz ben onun yaptığını yapamam.

Bir zahmet çalış ne demek? Sen oraya vatanı savunmak için eğitim mi alacaksın, yoksa patates mi soyacaksın? Sen çok soymaya meraklıysan ailenden bir kaç kişiyi gönüllü olarak alıp gidebilirsin.
6 ayda terörümü sileceksin hocam, ne vatanı savunmak. Ülkede zaten eğitim alanında hiçbirşey doğru değil, bu alandada doğru değil. Haklısın ama 6 ay sadece patetesmi soyduğunu sanıyorsun sen? Mutfakta çalışmıyorsan yapılacak başka görevler var. Atış olur atlayış olur bir sürü iş eğitim var. Filmlerden öğrenmeyin şu işleri.

6 Ay patates soymak 6 Ay akademik araştırma yapmaktan değerli mi sence ülkemiz için veya 6 Ay savunma sanayide araştırma yapmaktan? Böyle mi düşünüyorsun? Savunma sanayide çalışmanın askerlikten sayılmasına bile tamamım aslında. Bu gemi kaptanına tuvalet temizletip dümeni boşta bırakmaktır.
Hocam 6 ay patetes soyulmuyor. Bu işleri genelde ya askerler arasında sırayla yada mutfakta çalışan adamlar yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı