2025 yılında Microsoft Edge kullanılır mı?

synix0

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak Firefox kullanıyorum. Tarayıcı değiştirmek istiyorum. Microsoft Edge'e geçilir mi? RAM kullanımı nasıl? Hız konusunda nasıl? CPU kullanımı ne kadar?

Kullanılır ancak RAM ve CPU kullanımı senin için çok önemliyse Opera GX geçmeni öneririm. Orada RAM ve CPU'yu sınırlandırmaya yarayan panel var. Microsoft Edge'yi özellikle ChatGPT teknolojisi için kullanıyordum, normale göre daha üst bir teknolojisi vardı.

Instagram'da reels izliyorum + 2 sayfa Technopat Sosyal + 2 Sayfa YouTube açık toplamda 1,5 GB Ram tüketimi var. Ayrıca 4 eklentide var.

Chromium tabanlı tarayıcı kullanılmaz. Özellikle Edge. Firefox kullanın içiniz rahat olsun. İlla Chromium tabanlı kullanacağım diyorsanız Brave öneririm. Firefox kullanıcaksanızda eklenti olarak güvenlik eklentileri kurun bende arkada Android APK ile ilgili bir şey indirdi hem de kurduğum ilk gün ondan dolayı Brave'e geçtim.

Ben birkac ay oncesine kadar kullaniyordum. Gayet iyiydi bence. Sonradan Chrome geri donmek zorunda kaldim ama hala laptopta edge yuklu ve arada giriyorum. Tamamen tercihe bagli.

8 Gb ram var çok kullanıyor neredeyse yarısını ama hiç kasma falan takılmalar yaşamadım peki ne önerirsiniz onun yerine brave nasıl ?

Tarayıcıda Ram vs. Kısıtlamanızı önermem zaten tarayıcı kaldıramayacak bir bilgisayarınız varsa kullanmayın daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…