Merhaba. Dün tarayıcı değişikliği yaptım. Tercihimi Zen Browser'dan yana kullandım. Daha önce aklımda Zen Browser'a geçme düşüncesi vardı fakat hem dikey arama kutusu olması, hem de daha önce yeni çıkmış tarayıcıları kullanırken yaşadığım problemler ( bazı sitelerin düzgün çalışmaması gibi ) geçme isteğime engel olmuştu. Dün daha detaylı bir araştırma yaptım ve Zen Browser'a geçtim.
sonuç
Animasyonları çok akıcı. (tam ekrana alma, üstüne gelindiğinde açılan arama kutusu gibi şeyler)
Dikey arama kutusu sandığım kadar ekranı küçütmüyor. Hem üstüne gelindiğinde açılma ayarını aktifleştirirseniz ekranınız çok büyük oluyor. Bir önce ki maddede de dediğim gibi bu gibi animasyonlar gerçekten çok akıcı çalışıyor. Genelde diğer tarayıcılarda bu gibi animasyonlar akıcı değil.
Araştırmamda gizlilik konusunda çok iyi olduğunu duydum pek bu konulardan anlayan biri olmadığım, ortalama bir kullanıcı olduğum için o konuda pek bilgim yok.
Zed mods kısmından görsel eklentiler indirebiliyorsunuz bu geliştirmeleri topluluk yapıyor.
Zen Browser şimdilik gayet iyi, bir problemle karşılaşırsam tekrar düzeltme yapacağım.