2025 yılında RX 5600 XT alınır mı?

Bütçe
3000
Alınmaz biraz bütçe arttırıp 6600 veya NVIDIA rakibi kartı alınır.
Hocam Allah aşkına benim bütçe 3000 lira sen bana 6000 TL'lik kart öneriyorsun para olsa bende almasını bilirim herhalde yapmayın böyle boş tavsiyeler vermeyin, biraz dediğin bütçe benim bütçemin iki katı sonra niye herkes Technopat forum böyle diyor böyle tavsiyeler yaptığınız için yeter yahu.

Hocam RX 5700 kullanıyorum 4 aydır bir kere bile WattMan problemi ile karşılaşmadım.
Driver'da falan bi sorun olmadı değil mi hocam?

Hocam Allah aşkına benim bütçe 3000 lira sen bana 6000 TL'lik kart öneriyorsun para olsa bende almasını bilirim herhalde yapmayın böyle boş tavsiyeler vermeyin, biraz dediğin bütçe benim bütçemin iki katı sonra niye herkes Technopat forum böyle diyor böyle tavsiyeler yaptığınız için yeter yahu.

Driver'da falan bir sorun olmadı değil mi hocam?

Yok hocam biraz OC'yi abartırsam çökme oluyor onun dışında normal ayarlarda sorunsuz kullanıyorum RX 5700.

Yok hocam biraz OC'yi abartırsam çökme oluyor onun dışında normal ayarlarda sorunsuz kullanıyorum RX 5700.

Hocam 3500,3800 civarlarına 5700 veya 5700XT bulabilirsiniz sarı sitede bir bakın derim.

RX 5600XT değil de en kötü ihtimalle RX 5700 almanı tavsiye ederim.

Driver'da falan bi sorun olmadı değil mi hocam?
Hocam az artırın 4090 alın(!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı