USB A - Ethernet kablo dönüştürücü

Çekilin Yoldan

Decapat
Merhaba uygun fiyatlı bir dönüştürücü arıyorum. Yardım eder misiniz 75 Mbps internet paketim var. İnternetimi sonuna kadar kullanabileceğim gecikmesiz stabil bir dönüştürücü önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba uygun fiyatlı bir dönüştürücü arıyorum. Yardım eder misiniz 75 Mbps internet paketim var. İnternetimi sonuna kadar kullanabileceğim gecikmesiz stabil bir dönüştürücü önerir misiniz?
Şunu alabilirsin.
TP Link.

USB'ye kablo olmadan direkt girenler var, onları önermiyorum, dikkatsizlikten USB'ye zarar verebilirsin fiziksel. Kablolu olunca az hareket payı oluyor.

UE 306 nasıl MediaMarkt'tan bugün almayı düşünüyorum ChatGPT dediğine göre daha stabilmiş yonga seti kalitesinden 609 TL MediaMarkt'ta.
300 atmışım, evet 306 al, stabilitesinden değil tabi - sadece daha yeni üretim şu an, teknoloji aynı eskilikte. Aynı fiyatlar Amazon ve Mediamarkt, hangisi uygun ve hızlı ise senin için oradan alabilirsin. Chatgpt'ye bu tür soruları sorduktan sonra kendin araştırma sitelerine bak, yapamayzekalar o kadar faydalı olmuyor, yönlendirilebilir oldukları için.

300 atmışım, evet 306 al, stabilitesinden değil tabii - sadece daha yeni üretim şu an, teknoloji aynı eskilikte. Aynı fiyatlar Amazon ve MediaMarkt, hangisi uygun ve hızlı ise senin için oradan alabilirsin. ChatGPT'ye bu tür soruları sorduktan sonra kendin araştırma sitelerine bak, yapamayzekalar o kadar faydalı olmuyor, yönlendirilebilir oldukları için.

Öneriniz nedir peki 609 TL'ye değer mi oyun dizi film için 75 Mbps internetimden tamamen faydalanmak ve gecikmesinin en düşük olacağı bir dönüştürücü arıyorum dolayısıyla sizin öneriniz nedir bu konudaki değer mi UE306?

Öneriniz nedir peki 609 TL'ye değer mi oyun dizi film için 75 Mbps internetimden tamamen faydalanmak ve gecikmesinin en düşük olacağı bir dönüştürücü arıyorum dolayısıyla sizin öneriniz nedir bu konudaki değer mi UE306?
Değer diyeceğimde, elindeki bilgisayar kasasında veya laptopta ethernet olmadığına eminsen değer. Ya da Apple'ın Air serisi gibi tüketim çılgınlığı bir zımbırtıysa elindeki, başka seçenek yok düzgün.

Değer diyeceğimde, elindeki bilgisayar kasasında veya laptopta Ethernet olmadığına eminsen değer. Ya da Apple'ın Air serisi gibi tüketim çılgınlığı bir zımbırtıysa elindeki, başka seçenek yok düzgün.

Hocam laptopum eski SVE1511 model Sony laptop Ethernet kablo girişi arızalı görmüyor kabloyu dolayısıyla ondan ötürü alıyorum sizce de değer değil mi biraz pahalı çünkü.

Hocam laptopum eski SVE1511 model Sony laptop Ethernet kablo girişi arızalı görmüyor kabloyu dolayısıyla ondan ötürü alıyorum sizce de değer değil mi biraz pahalı çünkü.
Bu öyle 3 sene sonra pil bitti haydi git tekrar al gibi bir alet değil, tak çalıştır, suya sokmadığın sürece uzun süre çalışacak bir alet.

Şu an tüm sektörlerde kalite problemleri yaşanırken, A101 iphone satarken, bu cihaza vereceğin paranın değer olması gerekiyor haklısın ve TP-Link bu konuda düzgündür. USB Wifi'si var eski tip, 10 yıllık, çalışıyor bende mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı