7500 TL civarında bulursan alınır, taş gibi ekran kartı.Dostlar selamlar, 8750 TL'ye MSI RX 6700 XT Mech 2X 12G 2. el şeklinde almayı düşünüyorum kutusu ile birlikte. Sizce bu fiyata bu dönemde almak mantıklı mı ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Dostlar selamlar, 8750 TL'ye MSI RX 6700 XT Mech 2X 12g 2. el şeklinde almayı düşünüyorum kutusu ile birlikte. Sizce bu fiyata bu dönemde almak mantıklı mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
8750 TL fazla. Garantisi devam ediyorsa bile 7500 TL'den fazla verilmemesi gerekir. Hangi oyunlar için düşünüyorsunuz?
Üstüne 1250 ekle RX 6800 hatta RX 6800 XT bile bulabilirsin şanslıysan 3080.
Hocam TLOU2 ve Blender kullanıyorum aralıklı olarak VRAM ihtiyacım oluyor halihazırda RX 6500 XT kartım var oldukça yetersiz genelde hikayeli oyunları yüksek grafiklerde oynamayı tercih ediyorum ve mümkün olduğunca FSR tarzı teknolojileri kullanmak istemiyorum görüntüyü oldukça fazla bozuyor piyasada temiz olarak sadece bunu bulabildim.
Hocam RX6800 için düşündüm de PSU yetersiz kalıyor 550W FSP Hyper Pro 80+ var bunun için bile ucu ucuna diyebilirim.
birkaç sistemde kullanıldığını gördüm hazır sistemlerde falanHocam RX 6700 XT ona yetmez diye düşünüyorum.
Sistemi tam olarak yazar mısınız?
6700XT kullanıyorum 600W PSU ile. 550W ile sorun çıkacağını sanmıyorum. Sarı siteden Param Güvende şeklinde alacaksanız, alıp stres testine soktuğunuzda her şey belli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.