2025 yılında S24 Ultra alınır mı?

Daha fazla  
Şu aralar bir telefon arayışı içindeyim ve kararsız kaldım. Bütçem 50 küsurlerde olduğu için değer kaybetmediği için ilk iPhone 15 veya 16e düşündüm ama sonra da dedim ki değer kaybetmiyor diye de niye kendi kullancağım telefonu kısıtlayayım çünkü alacağım telefonu 3-4 sene kullanacağım. Şu an kafamdaki öncelikli modeller S25, S25 Plus veya S24 Ultra. Apple tarafında ise geri planda da olsa iPhone 15'i düşünmekteyim. Tüm cihazlar arasında da favorim S24 Ultra.

Şimdiden söyleyeyim Honor Magic 7 Pro falan önermeyin bu bütçelerde Samsung veya Apple dışında cihaz istemiyorum. Samsung, Apple kadar değerini koruyamasa da 2. elde nispeten diğer Android cihazlara göre iyi durumda. Bir de hala bana güven veren bir marka. Beklentilerim 3-4 sene beni idare etmesi, 1 günü çıkaran pil performansının olması, nispeten iyi bir kamerası ve ekranı olması, arada oyun ihtiyacıma karşılık vermesi. Ekran boyutu fark etmez ama S25'in compact yapısı beni cezbetmiyor değil ama küçük ellerim olsa da büyük ekran da severim. Siz bu modelller arasından hangisini tavsiye edersiniz?

Şu aralar bir telefon arayışı içindeyim ve kararsız kaldım. Bütçem 50 küsurlerde olduğu için değer kaybetmediği için ilk iPhone 15 veya 16e düşündüm ama sonra da dedim ki değer kaybetmiyor diye de niye kendi kullancağım telefonu kısıtlayayım çünkü alacağım telefonu 3-4 sene kullanacağım. Şu an kafamdaki öncelikli modeller S25, S25 Plus veya S24 Ultra. Apple tarafında ise geri planda da olsa iPhone 15'i düşünmekteyim. Tüm cihazlar arasında da favorim S24 Ultra.

Şimdiden söyleyeyim Honor Magic 7 Pro falan önermeyin bu bütçelerde Samsung veya Apple dışında cihaz istemiyorum. Samsung, Apple kadar değerini koruyamasa da 2. elde nispeten diğer Android cihazlara göre iyi durumda. Bir de hala bana güven veren bir marka. Beklentilerim 3-4 sene beni idare etmesi, 1 günü çıkaran pil performansının olması, nispeten iyi bir kamerası ve ekranı olması, arada oyun ihtiyacıma karşılık vermesi. Ekran boyutu fark etmez ama S25'in compact yapısı beni cezbetmiyor değil ama küçük ellerim olsa da büyük ekran da severim. Siz bu modelller arasından hangisini tavsiye edersiniz?

Neden sadece Samsung ve Apple?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sadece Samsung ve Iphone istediğini belirtmiş. Honor diye tutturmanızın ne anlamı var hocam? Konuya gelecek olursak s25+ önerimdir. Aynı şekilde s24 ultrada alınabilir eğer köşeli tasarım seviyorsanız. Iphone tarafındada 15 alınmaz 2025 senesinde düşük androidler bile 120 hz kullanırken düz modellerde 60hz kullanması sebebiyle. 2.Elden temiz 14 pro bakılabilir fakat s25+ en mantıklı seçim olur diye düşünüyorum.

Değer için telefon almak saçma bir şey bence arayüze lafım yok ancak Samsung'tan daha iyi arayüzü var Honor vs gibi markaların

Maalesef değer konusunda geleceği de düşünmek zorundayım. Samsung ve Apple cihazların tiplerinin sadeliği de hoşuma gidiyor. Tasarım olarak kaç senedir aynı gitseler de benim hoşuma gidiyor. Arayüz olarak da belki objektif düşünürsek eşit olabilirler ama benim kişisel beğenim Samsung'un arayüzü. Yine de yorumunuz için teşekkürler.

Maalesef değer konusundq geleceği de düşünmek zorundayım. Samsung ve Apple cihazların tiplerinin sadeliği de hoşuma gidiyor. Tasarım olarak kaç senedir aynı gitseler de benim hoşuma gidiyor. Arayüz olarak da belki objektif düşünürsek eşit olabilirler ama benim kişisel beğenim Samsung'un arayüzü. Yine de yorumunuz için teşekkürler.
Dediğiniz özelliklere göre s25+ memnun edecektir.

Arkadaş sadece Samsung ve iPhone istediğini belirtmiş. Honor diye tutturmanızın ne anlamı var hocam? Konuya gelecek olursak S25+ önerimdir. Aynı şekilde S24 ultrada alınabilir eğer köşeli tasarım seviyorsanız. iPhone tarafındada 15 alınmaz 2025 senesinde düşük Android'ler bile 120 Hz kullanırken düz modellerde 60Hz kullanması sebebiyle. 2.Elden temiz 14 Pro bakılabilir fakat S25+ en mantıklı seçim olur diye düşünüyorum.

15 tarafında 60 Hz beni çok etkilemiyor ama 6 GB RAM'i, geçmişteki ısınma problemleri, yapay zeka da kullanıcıları yeni bir telefon olmasına rağmen yarı yolda bırakması beni biraz soğuttu. S25+ ile S24 Ultra'ya biraz daha yakın gibiyim. İkisinin de kendine göre avantajlarına bakınca seçmesi çok zor.🙂 Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı