2025 yılında Xbox One X alınır mı?

Beklentinizin ne olduguna ve ne kadar odeyeceginize gore degisir yanit. Xbox one x'i 2019-2022 yillari arasinda kullandim ve acik ara en keyif alarak kullandigim oyun konsoluydu. Oyunlarin buyuk bolumunu 30 fps ile bitirdim ve acikcasi third person kamera acisinda beni cokta rahatsiz etmedi. Ayrica one x enchanced destekli oyunlar gorsel olarak oldulca kaliteli oluyorlar. Son 2 senede cikan oyunlarin onemli bir kismini oynatmayacak. Simdi allah var PS4 neslinin cok kaliteli exclusiveleri var; daha once oynamadiysaniz, onlardan da mahrum kalacaksiniz. Fiyati series s'e gore cok daha uygun bir cihaz bulduysaniz dusunebilirsiniz.

Bence alınır benim de çok bütçem olmadıgı için One S aldım. Yaklaşık. 7 8 ay oldu. Forza 4, Fallout serisi, Far Cry serisi, The Witcher 3 gibi birçok oyunu rahatça zevk alarak oynayabiliyorum. Xbox One X dede yeni çıkan oyunlar dışında birçok oyunu oynayabilir ve eğlenceğinizi düşünüyorum.

Sırf arada FIFA oynamak için bir kaç ay önce düz Xbox one aldım. Konsola yeni oyun pek çıkmaz , onun dışında FIFA , WWE gibi bazı oyunlar hala geliyor ama ne kadar daha gelir bilinmez, onun dışında saten bir çok oyun alternatifi var , oyun fiyatları PlayStation,a göre iyi , çok güncel oyun beklentim yok diyorsan hala alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı