Evet. Series S'ler ikinci elde 8000e bulunabiliyor. One S'i 8 bine sıfır almak çok mantıksız olur.İkinci el kastettiniz herhalde One S'in sıfır fiyatı 8 bin çünkü.
Evet. Series S'ler ikinci elde 8000e bulunabiliyor. One S'i 8 bine sıfır almak çok mantıksız olur.
İkinci elde One S'ler 6 bin civarında üstüne 2 bin koyup çok daha güçlü bir cihaz almak varken biraz mantıksız gibi. Konu sahibinin Series S için bütçesi varmış, yoksa One S de kötü bir cihaz değil tabii ki.Evet doğru fakat Xbox One S hâlâ çok iyi ürün ikinci el hâlâ alınabilir.
İkinci elde One S'ler 6 bin civarında üstüne 2 bin koyup çok daha güçlü bir cihaz almak varken biraz mantıksız gibi. Konu sahibinin Series S için bütçesi varmış, yoksa One S de kötü bir cihaz değil tabii ki.
Ben yazın 2 adet One S sattım hocam birini 6 bine diğerini 6.5'a.Hocam One S'ler 3-4 bine çok rahat seti bulunabiliniyor. 6 bine One S'e kimse para vermez zaten saçmalık olur.
Ben yazın 2 adet One S sattım hocam birini 6 bine diğerini 6.5'a.
Series S için bütçem var ama One S ile arasındaki farkı sormak istedim.
GTA 6'yı zaten büyük heyecanla bekliyorum.
İyi satmışsınız hocam ben 3 bine satmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.