2025 YKS mi 2025 DGS mi?

Hocam 2'sinde girin bence hangisinden olursa olmazsa eğer yine de bir yüksek bilgisayar mühendisliği falan kağıt üzeride olsa en azından hani biraz da olsa dikkat ederler bence

Hocam 2'sinde girin bence hangisinden olursa olmazsa eğer yine de bir yüksek bilgisayar mühendisliği falan kağıt üzeride olsa en azından hani biraz da olsa dikkat ederler bence
Özellerde mühendislik yüksek lisans ücretleri uçmuş durumda hocam benim eve yakın ikinci öğretim olarak İstanbul Ticaret Üni var ama oda 200'bin TL yapmış fiyatları bu rakamlar nedir böyle anlam veremedim tamam çalışan insanlarız ama insanın içi gidiyor bu arada onuda Tezli yapmak lazım hocam oda işte ALES gerektiriyo malum , ALES'te çünki DGS'ye ile aynı diyorlar ona girmişken aslında DGS'ye gireceğim gibi, en azından şöyle bir plan yaptım DGS'ye girip akabinde ALES'e de girersem en azından ALES puanı 5 yıl geçerli kenarda bekler lisans bitene kadar sonra yine kendi alanımdan mühendislik yüksek yaparsam en azından tam bir değeri olur yüksek mühendis olmuş olurum.

DGS tabii ki daha kolay fakat az kontenjan dezavantaj oluyor. İkisine de girmenizi öneririm.
Üstad full sözelci birisi olarak DGS nasıl kolay? EA yapmış adamlar ve sayısaldan net zorunlu kılınmış. Fikirlerini merak ediyorum DGS kayıtları başladı malum. 1. Sınıftan başlayanlar var DGS ile ne bileyim dersleri muaf tutulmayan var böyle saçmalıklara rağmen barajsız YKS nasıl daha zor oluyor? Açık öğretim için özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…