Ben zaten halihazırda 6 senedir bir bankada Bilgi Teknolojileri bölümünde çalışıyorum hocam çalıştığım yer kurumsal bir yer olduğu için nedense mühendislik diplomalarının çoğu kapıyı açtığını gördüm AÖF gibi uzaktan okunan okulları çok okuldan saymıyorlar he bu benim kariyerimde bir engelmi değil benim toplam deneyimim 10 sene, ama işte öyle bir dert oldu içime mühendislik, yüksek lisans için mühendislik alanına yapabiliyorum fakat onda da şöyle bir durum oluşuyor lisans mühendislik olmadımı yükseğin mühendislik alanına okumak bir şey ifade etmiyor çünkü belirleyici olan lisans mühendislik bu yüzden ağustos ayında tekrar kendi alanıma YBS üzerine yüksek lisans yapıp okul hayatımı sonlandırmak istiyorum fakat yaşım daha 31 çok yaşlandığımı düşünmüyorum
DGS'ye girip mühendislik istiyorum fakat şöyle bir konuda oldu TYT ve AYT girip normal üniversite sınavından aldığın puanla yerleşip daha sonra ön lisans derslerini saydırabiliyormussun DGS gibi diyenler oldu öyle bir şey var mı merak ettim çünkü DGS'de en az 40 ve üstü net yapmak lazım mat tarafında ama TYT AYT sanırsam çok net istemiyor DGS gibi.