2025 YKS yetişir mi?

598298

Decapat
Merhaba dostlar, iyi günler diliyorum 21 Haziran'da TYT sınavı var ve benim hedefim PMYO hep ertele ertele diye diye kaldı 129 gün şu an 15-20 net yapıyorum. Sıfıra yakınım diyebilirim. Sınava kadar sadece TYT yetişir mi? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetişir.

İyide hocam nasıl başlarım ve nasıl yetişir her gün üstümdeki stres giderek artıyor.
Stres yapmalık bir şey yok dostum youtubeda tyt mat kampı yapan hocaları izle 10-20 dk. Hangisinin anlatımı sana uyuyorsa onun kitabını al otur izle. Yanına da bi 345 tyt mat patlat mat tamamdır. Diğer dersleri de bir kaynak yeter. Her gün 15 paragraf 15 problem çöz tamamdır. Hedefin sadece tyt olduğu için zaten işin çok kolay , strese gerek yok rahat yaparsın

Teşekkür ederim hocam sınava kadar ne kadar artar netler günde 8-9 saat çalışırım fen 0 mat 0 sadece Türkçe ve sosyal yapabiliyorum.

Teşekkür ederim hocam sınava kadar ne kadar artar netler günde 8-9 saat çalışırım fen 0 mat 0 sadece Türkçe ve sosyal yapabiliyorum.

0 demeyin hocam. Üzerine düşerseniz yapamayacağınız ders yok.

Mat 0 ise youtubedan kamp a başlamadan önce aktif matematik alın 1 haftada bitirin sağlam temel oturur. Kamptan daha çok verim alır ve daha hızlı ilerlersiniz

Tyt 100 günde bile gelir.
Düzenli disiplinli ol yeter.
Üstteki hocamızın dediği gibi uygun bir matematik hocası bulun matematiği, uygun bir dil bilgisi hocası bulun Türkçeyi halledin.
Sosyal fen kısmından garanti konular var onlara çalışın.
Çok rahat 50+ net yaparsınız
Öneri :
Matematik : İlyas Güneş, bıyıklı
Türkçe : Rüştü hoca dil bilgisi kampı
Sosyal : Coğrafya 6 günlük garanti kampı
Tarihten Mehmet Celal hoca (garanti konulara bakın)
Fen : Garanti konulardan Dr biyoloji, mesceny kimya veya görkem şahin ve fizik için buna kendin karar ver aynı matematik gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…