2025 YKS zorluğu ne olur?

forci

Centipat
Daha fazla  
Hepsini çözdüm, EA ve sözel kısmında 2022 yılı zordu (yorum ve bilgi harmanlanmış yani bilgin olsa da yorum yapamıyorsan başarma oranın %50 düşüyor).
Sayısal alanında 2021 yılı diyebiliriz (her konuya ciddi anlamda hakim de olsan en ufak kaçırdığın nokta eliyor).
Onun dışında da olan yıllar orta-kolay diyebiliriz. İnşallah bu sene de orta-kolay olur.

Hepsini çözdüm, EA ve sözel kısmında 2022 yılı zordu (yorum ve bilgi harmanlanmış yani bilgin olsa da yorum yapamıyorsan başarma oranın %50 düşüyor).
Sayısal alanında 2021 yılı diyebiliriz (her konuya ciddi anlamda hakim de olsan en ufak kaçırdığın nokta eliyor).
Onun dışında da olan yıllar orta-kolay diyebiliriz. İnşallah bu sene de orta-kolay olur.

2024 ya biraz düşük ya biraz üstte her şey olabilir.

Geçen sene sadece matematik zor gelmişti onun dışında edebiyat fen sosyal kısımları ÖSYM'nin en basit sınavıydı bu sene matematik dışında zor gelecek.

Geçen sene sadece matematik zor gelmişti onun dışında edebiyat fen sosyal kısımları ÖSYM'nin en basit sınavıydı bu sene matematik dışında zor gelecek.

Geçen sene edebiyat vb. dersler aslında orta ayardaydı çalıştığın için öyle geliyor hele coğrafya1 ve edebiyat biraz zora kayıyordu. Matematik ikisinden biri zor olacak her türlü eleyici olması için tarih1 ve 2 zor yapsa ne olur matematiği orta yaptıktan sonra.

Hocam yaptığım son derece gizli ve derin araştırmalara göre Türkçe de güzel şeyler bizi bekliyor gibi.

2024 gibi saçma sapan bir matematiğe sahip olmaz. Fakat 2020 ve 2022 gibi çok kolay bir matematiği de olmaz. Bence 2023 senesi gibi kıvamında olan orta seviye bir sınav olur. Tabii bunun tam tersi de olabilir sonuçta ÖSYM'nin ne yapacağı belli olmuyor ama TYT-AYT sistemine geçtiğinden beri üst üste 2 sene zor veya çok zor bir sınav yapmadı. Umarım ki bu senede saçma sapan soruların olduğu anlamsız bir sınav görmeyiz.

Matematiği zor yapmanın hiç bir anlamı yok. Bu sınavın olayı az çalışan ile hiç çalışmayanı, az çalışan ile orta çalışanı, orta çalışan ile çok çalışanı ayırt etmek. Sen eğer sınavı sadece orta çalışan ile çok çalışanı ayırt edecek biçimde hazırlarsan bu sınavın hiç bir olayı kalmaz. Dolayısıyla sadece zor bir matematik hazırlamak gösterişten başka bir şey değil. 2024 ile 2021'in çok eleştirilmesinin asıl sebebi de bu zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı