Kasmadan önce kasacağın Steam hesabının bağlantısını buraya yaz. Sonra oyuna girip Hangi XP seviyesinde olduğunu SS alıp Steam üzerinde herkese açık bir şekilde paylaş, görelim.
Kasmadan önce kasacağın Steam hesabının bağlantısını buraya yaz. Sonra oyuna girip hangi XP seviyesinde olduğunu SS alıp Steam üzerinde herkese açık bir şekilde paylaş, görelim.
@Laxextrem Ortada bir iddia var, şimdi ekran görüntülerini düzenleyerek veya video üzerinden yanıltma yapılması da çok kolay gerçi. Ya da direkt arkadaşlık kodunu ver, istek yollayayım. Oyun içinden ben kontrol edeyim. Emin olmak istiyorum sadece, korkmakla alakası yok.
Konu sahibinin dediğine ömür yetmez çok zor.
Ayrıca yukardakilerin tartışması çok heyecanlı sonucu çok merak ediyorum. Gelişme olursa beni de etiketleyin lütfen.
Konu sahibinin dediğine ömür yetmez çok zor.
Ayrıca yukardakilerin tartışması çok heyecanlı sonucu çok merak ediyorum. Gelişme olursa beni de etiketleyin lütfen.
Korkmak mı?
En başından URL ve ekran görüntüsü ile hesabı gösterip 20 gün içinde 55.000 XP'yi kas.
İçinde görev XP bonusları bekleyen yığınla hesap var mesela, envanteri falan bir görelim
M4A4 Buzz Kill MW ya da USP-S Neo-Noir istediğin birini seçebilirsin.
Kolay gelsin biraderim.
@Laxextrem Bu arada ekran görüntüsü veya videoyu delil saymam 20 bin XP kasacağın hesabın linkini ver arkadaşlık isteği atacağım, haftaya çarşambaya kadar oyun içinden takip etmek için. Sonra arkadaşlıktan silebilirsin istersen. Bu basit şartı kabul ediyorsan girelim iddiaya.
@Laxextrem Bu arada ekran görüntüsü veya videoyu delil saymam 20 bin XP kasacağın hesabın linkini ver arkadaşlık isteği atacağım, haftaya çarşambaya kadar oyun içinden takip etmek için. Sonra arkadaşlıktan silebilirsin istersen. Bu basit şartı kabul ediyorsan girelim iddiaya.
Yok hocam benim iddiam ayrı. Haftaya çarşambaya kadar 20 bin, yılbaşına kadar 55 bin kasacak.
Bu arada ekran görüntüsü veya videoyu kanıt saymama sebebim şu, bir arkadaş Premier 25 bin olduğuna dair Steam'de ekran görüntüsü paylaşmıştı ancak araştırdığımda Premier maksimum 13 bin çıktı. Demek ki ekran görüntülerini çarpıtmak kolay. Videoda ise daha kolay zaten.