2025'e kadar hizmet madalyası alınabilir mi?

Vermeyenin? Elimde fresh hesap da var kendinden eminsen ben kesinlikle kabul ediyorum.

Öyle kuru kuru kabul ediyorum olmaz ama :D

Kasmadan önce kasacağın Steam hesabının bağlantısını buraya yaz. Sonra oyuna girip Hangi XP seviyesinde olduğunu SS alıp Steam üzerinde herkese açık bir şekilde paylaş, görelim.

@Laxextrem Ortada bir iddia var, şimdi ekran görüntülerini düzenleyerek veya video üzerinden yanıltma yapılması da çok kolay gerçi. Ya da direkt arkadaşlık kodunu ver, istek yollayayım. Oyun içinden ben kontrol edeyim. Emin olmak istiyorum sadece, korkmakla alakası yok.

Konu sahibinin dediğine ömür yetmez çok zor.
Ayrıca yukardakilerin tartışması çok heyecanlı sonucu çok merak ediyorum. Gelişme olursa beni de etiketleyin lütfen.
İnanın ben de merak ediyorum. Bu "fresh hesap"ın yanında 15000 saati olan hesabın da arkadaşlık kodunu alabilir miyiz? @Laxextrem

@Laxextrem Bu arada ekran görüntüsü veya videoyu delil saymam :D 20 bin XP kasacağın hesabın linkini ver arkadaşlık isteği atacağım, haftaya çarşambaya kadar oyun içinden takip etmek için. Sonra arkadaşlıktan silebilirsin istersen. Bu basit şartı kabul ediyorsan girelim iddiaya.

@Laxextrem Bu arada ekran görüntüsü veya videoyu delil saymam :D 20 bin XP kasacağın hesabın linkini ver arkadaşlık isteği atacağım, haftaya çarşambaya kadar oyun içinden takip etmek için. Sonra arkadaşlıktan silebilirsin istersen. Bu basit şartı kabul ediyorsan girelim iddiaya.
20.000 değil 11 level kasacağım dedi 55.000 karışıklık olmasın. :)

20.000 değil 11 level kasacağım dedi 55.000 karışıklık olmasın. :)

Yok hocam benim iddiam ayrı. Haftaya çarşambaya kadar 20 bin, yılbaşına kadar 55 bin kasacak.

Bu arada ekran görüntüsü veya videoyu kanıt saymama sebebim şu, bir arkadaş Premier 25 bin olduğuna dair Steam'de ekran görüntüsü paylaşmıştı ancak araştırdığımda Premier maksimum 13 bin çıktı. Demek ki ekran görüntülerini çarpıtmak kolay. Videoda ise daha kolay zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı