2025'e kadar hizmet madalyası alınabilir mi?

Suan 29 seviyeyim. Arada sırada oynuyorum ama hizmet madalyası icin gerekirse oynarım. Sizce 3 haftada alabilirmiyim? Taktikler verirmisiniz?
Kısa bir matematik hesabıyla anlatmaya çalışacağım, en sonunda kendi yorumumu paylaşacağım.

Süre: 3 hafta
Şu anki level: 29
Ulaşmamız gereken level: 40

XP boost ile alınabilecek haftalık level: 2.5 ( Bu rakam benim düşüncem )
3 haftalık sürede XP boost ile alınabilecek level: 7.5
Toplam level: 36.5
40 level için İhtiyacımız olan kalan level: 3.5

Kendi yorumuma gelecek olursak, haftalık 2.5 level iyi kötü XP boost yardımıyla kasılabilir. Ancak, 40 level için ihtiyacımız olarak kalan 3.5 level çok düşük bir sayı gibi görünse de maalesef mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Belli bir XP aldıktan sonra oyun, XP azaltması uyguluyor ve maç sonlarında çok minimal, hatta komik denecek rakamlarda XP dağıtıyor. Bu yüzden imkansız demesem de, bu sürede 40. levele ulaşmanın imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.

Konuyla biraz alakalı biraz alakasız, ben geçen yıl içinde 37-38 lvl civarlarındaydım, sonra bir süre aşağı yukarı 4 ay kadar oyundan uzak kaldım, bu sürede hesaptan yeğenler oynamış vs. Daha sonra baktığımda sıfırlanıp 1 lvle düşmüştüm, ama ben daha öncesinden 2024 madalyasi almıştım yani o puanlara boşa gitmis gibi oldu, oysaki ben 2025 hizmet madalyasını sene girer girmez alırım diye düşünüyordum. Şimdi durduk yere bu puanlar sıfırlanıyor muydu hatırlamiyorum, niye sıfırlandı ve nereye gitti bu puanlar?

Konuyla biraz alakalı biraz alakasız, ben geçen yıl içinde 37-38 lvl civarlarındaydım, sonra bir süre aşağı yukarı 4 ay kadar oyundan uzak kaldım, bu sürede hesaptan yeğenler oynamış vs. Daha sonra baktığımda sıfırlanıp 1 lvle düşmüştüm, ama ben daha öncesinden 2024 madalyasi almıştım yani o puanlara boşa gitmis gibi oldu, oysaki ben 2025 hizmet madalyasını sene girer girmez alırım diye düşünüyordum. Şimdi durduk yere bu puanlar sıfırlanıyor muydu hatırlamiyorum, niye sıfırlandı ve nereye gitti bu puanlar?
İkinci seviye olmuştur hocam 2024 madalyanız. Yani yeşil renk.

1738481190197.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı