2025'te 3060 12 GB alınır mı?

Tamamdır teşekkürler.

@yusuf7878 hocam sormayı unuttum Vento kasayı seçmemi istemenizin nedeni nedir? Kasalardan tam anlamıyorum da.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

@yusuf7878 hocam sormayı unuttum Vento kasayı seçmemi istemenizin nedeni nedir? Kasalardan tam anlamıyorum da.

Kasadaki PSU çok kötü çünkü. Yapabiliyorsan antec veya Vento yap.

Hocam kimse kusura bakmasın ama pazarlama stratejisiyle bi VRAM saçmalığı çıkardılar herkesin ağzında VRAM. Sırf 12 GB VRAM var diye 4060/5060lı sistem alacağınız paraya 3060 almayın. 12 GB VRAM var ee sonra? Diğer iki kartın 8gb VRAMi var onlardan daha mı iyi oluyor şimdi? Bu VRAM konusuyla kafayı yiyen arkadaşlar 1080pde oynuyoruz çoğumuz. 2k da bile kurtarır senelerce idare eder. Yayıncı değilseniz 4k diye kendinizi yırtmıyorsanız yeter. Adamlar 8GB VRAM almayın ölürsünüz bitersiniz diyip bir kitle oluşturdular ondan sonra da millet 4060/5060 yerine sırf 12 GB diye 3060 tercih ediyor artık şaka gibi.

Merhaba, Yusuf hocamın attı sistemin stokları bitmişti yeni geldi ve 38000 gibi bir fiyata döndü. Bu paraya daha iyi sistem bulunur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…