R5 3600 ve RTX 3060 12 GB alınır mı?

PC daha çok iş yapar, ancak oyun konusunda PS5 bir tık daha iyi.
Hocam ama bilgisayar dan herşey yapabiliyorsun

Daha cok oyun nucam

Sence

Bilgisayar almak daha iyi değil mi

Bir de bir şey söyleyeceğim ps5 slim mi Xbox series x mi

Son düzenleme:
Hocam ama bilgisayardan her şey yapabiliyorsun

Daha cok oyun nucam

Sence

Bilgisayar almak daha iyi değil mi?

Bir de bir şey söyleyeceğim PS5 Slim mi Xbox Series X mi?

PS5 ve Xbox arasında kalsam PS5 alırım. Ancak bence PC almak daha mantıklı, sonuçta PC'de bulunan oyunlar PS kyunlarına kıyasla 1000 kat fazla.

PS5 ve Xbox arasında kalsam PS5 alırım. Ancak bence PC almak daha mantıklı, sonuçta PC'de bulunan oyunlar PS kyunlarına kıyasla 1000 kat fazla.
Hocam acaba sırayla mı gitsem PS3 PS4 ps5

Yeni bir konsol alınca onun üstüne koyarım mesala PS3 veririm biraz da para koyarım PS4 alrim sence nasıl

Hocam acaba sırayla mı gitsem PS3 PS4 PS5

Yeni bir konsol alınca onun üstüne koyarım mesela PS3 veririm biraz da para koyarım PS4 alrim sence nasıl

Hayır öyle olmaz. Burası Amerika değil, sürekli üzerine para koyulmaz. Ayrıca PS3 ve PS4 artık ölü durumda minimum PS5 alınmalı. Benim kendi önerim PC lamnız olur.

Hayır öyle olmaz. Burası Amerika değil, sürekli üzerine para koyulmaz. Ayrıca PS3 ve PS4 artık ölü durumda minimum PS5 alınmalı. Benim kendi önerim PC lamnız olur.
Hocam sizde ne var

Hocam ps5 ikikolu 21bin bilgisayar 30.5bin sence

Bir de ben de 4K TV'de var

Hocam PlayStation 5 pc'lerden ergonomik olması değil mi özelliği

Veya da Xbox

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı