2025'te ekonomi düzelir mi?

Bu Yıl Ekonomi Düzelir Mi?

• Düzelir (Enflasyon Ve Dolar Düşer)

Oy: 7 8,1%
  • Düzelmez (Enflasyon Gizli Artar Dolar Yükselir)

Oy: 79 91,9%

• Oy verenlerin toplamı
    86
Beyin göçleri ve koyun misali her şeyi kabul eden çoğunluklu vatandaşlar sebebi ile istediği gibi at koşturabilen insanlar olduğu sürece gelişim iyileşme beklemeyin hatta tam tersi dışarıdan bozuk ülkelerin bozuk insanlarını alarak ülkenin gelişimi engellendiği sürece gelişim zaten hiç beklenemez.
Onların üzerine bide bu veri sızıntısıda sorun.

Düşmez secim falan fistan diye sabit tuttular şimdi durmaz o dolar yükselmek zorunda 3 5 TL falan yükselir yıl sonuna kadar sonrasını bilemem.

Önümüzdeki seçime daha var 2026'nın ortalarda olur diye haberler gördüm erken seçim olursa seçime kadar enflasyonu kontrol altına alırlarsa iyi olur eğer olmazsa ki böyle bir şey olmaz çünkü hükümet artık dayanamaz fiyatlar belli eğitime para yetmediği için okulu bırakan gençler belli söylenecek çok şey var da neyse.

Önümüzdeki seçime daha var 2026'nın ortalarda olur diye haberler gördüm erken seçim olursa seçime kadar enflasyonu kontrol altına alırlarsa iyi olur eğer olmazsa ki böyle bir şey olmaz çünkü hükümet artık dayanamaz fiyatlar belli eğitime para yetmediği için okulu bırakan gençler belli söylenecek çok şey var da neyse.
Ben sana bir sağcı olarak söylüyorum güçlü birinden erken seçim olacağını duydum. Bu kişi çok tanınan biri.

Son düzenleme:
Ben sana bir sağcı olarak söylüyorum siyasi gücü çok yüksek birinden erken seçim olacağını duydum. Bu kişi çok tanınan biri.

Anayasa konuşuluyor bu durumda seçim muhtemel seçimden sonra eski sisteme dönüş olacak ama büyük ihtimalle eyalet sistemi gelecek malum parti kazanırsa.

"Dolar düşer" ne demek tam olarak? Hiç düşmüş mü bugüne kadar? Hadi artış hızı azalır falan deseniz anlayalım.
resim_2025-01-31_132614863.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00