2025'te ekonomi düzelir mi?

Bu Yıl Ekonomi Düzelir Mi?

• Düzelir (Enflasyon Ve Dolar Düşer)

Oy: 7 8,2%
  • Düzelmez (Enflasyon Gizli Artar Dolar Yükselir)

Oy: 78 91,8%

• Oy verenlerin toplamı
    85
Hocam içeriyle alakası yok oluyor bunlar geçen hafta Mersin Akdeniz Belediyesi'ne geçen gün Siirt Belediye'sine kayyum atadılar Diyarbakır'a başlarlarsa durum kaçınılmaz zaten ama Kürt'ler de hayal kurmayı bıraksın rüyalarında bile göremeyecekler K. Rdistan'ı.

Konun Kürt'lerle ne alakası var ou anlamadım kardeşim.

Hocam içeriyle alakası yok oluyor bunlar geçen hafta Mersin Akdeniz Belediyesi’ne geçen gün Siirt Belediye’sine kayyum atadılar Diyarbakır’a başlarlarsa durum kaçınılmaz zaten ama Kürtler de hayal kurmayı bıraksın rüyalarında bile göremeyecekler K.rdistan’ı.
Akdeniz ilçesi hepsi doğulu zaten son söylediğin söz çok doğru.

Konun Kürt'lerle ne alakası var ou anlamadım kardeşim.

Tamam o Konu'yu geçtik.

Hocam rica etsek alıntıyı silsen 😀
Niye ki?

Hocam belki iktidar değişir düzelir.

Yeni gelenler büyük bir enkaz devralmış olacak. Eğer mantıklı ve doğru adımlar atılırsa toparlanması 5-10 yıl gibi uzun süreleri bulur. O da mantıklı ve doğru adımlar atılırsa tabii. Öncekiler gibi liyakatsizlik yapıp para yemezlerse.

100 milyonu neredeyse geçmiş bir nüfüs(kaçaklar dahil). Her gün olay yaşanan birbirinden kopuk insanlar. Kime güveneceklerini şaşıran insanlar. 200 tane üniversite(çoğu gereksiz) milyonlarca iş açığı milyonlarca işiz genç. Kutuplaşmış halk ne olduğu bilinmeyen eğitim sistemi. Daha nicesi. Sen bu sistemi 1 yılda düzeltebiliyorsan Atatürk gibi bir adamsındır.

100 milyonu neredeyse geçmiş bir nüfüs(kaçaklar dahil). Her gün olay yaşanan birbirinden kopuk insanlar. Kime güveneceklerini şaşıran insanlar. 200 tane üniversite(çoğu gereksiz) milyonlarca iş açığı milyonlarca işiz genç. Kutuplaşmış halk ne olduğu bilinmeyen eğitim sistemi. Daha nicesi. Sen bu sistemi 1 yılda düzeltebiliyorsan Atatürk gibi bir adamsındır.
Aga eskiden kolaydı şimdi veri sızıntısı var tüm mahallelerin isimleri evlerin numaraları değişmesi gerek. Ayrıca herkesin TCKN numaraları değişmesi gerek benim gözümde.

Aga eskiden kolaydı şimdi veri sızıntısı var tüm mahallelerin isimleri evlerin numaraları değişmesi gerek. Ayrıca herkesin TCKN numaraları değişmesi gerek benim gözümde.
Eskiden nesi kolaydı. 2000 2007 dönemi zaten ekonomi iyi büyüyordu ona sözüm yok fakat böyle olacağı belliydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı