2025'te hala POCO X3 Pro alınır mı?

@811150 sağ olun hocam. S10 plusa baktim fakat Adana da 3 tane ilan var. Bu cihazinda 2 islemcili secenegi varmis Exynos almayin Snapdragon alin diyorlar. Siz ne dusunuyorsunuz?

O konu hakkında bilgim yok maalesef hocam. Yine de her türlü X3 Pro'dan daha iyi olacaktır. 6 ay S9+ kullandım gerçekten taş gibi telefon bana mısın demiyordu.

Ben kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ancak bu telefon yerine başka bir model tercih etmenizden yanayım. Teknoloji işi bazen şansa bağlıdır; bende sorun olmasa da sizde olabilir. Bu nedenle risk almak gereksiz.

Oncelikle iyi aksamlar. Arkadaşlar ogrenciyim üniversiteye hazirlaniyorum. Şu an elimde eski bir telefonla idare ediyorum. 5.000 TL civari para biriktirebildim. Genel olarak oyun oynuyorum telefonla 2. el piyasasi parama uygun POCO X3 Pro dusunuyorum. Donanim olarak yeterli oldugunu dusunuyorum Snapdragon 860 vardi galiba. PUBG Mobile 60 FPS rahat oynatir diye dusunuyorum. Sizce 2025 yilinda hala POCO X3 Pro alınır mı?
Hocam yok alınmaz önün yerine s2 0 f e alın bence

@811150 Sagolun Hocam. S10 Plusa baktim fakat Adana da 3 tane ilan var. Bu cihazinda 2 islemcili secenegi varmis Exynos almayin Snapdragon alin diyolar. Siz ne dusunuyorsunuz?
Hocam se 2020 al bilirsiniz

Oncelikle iyi aksamlar. Arkadaşlar ogrenciyim üniversiteye hazirlaniyorum. Şu an elimde eski bir telefonla idare ediyorum. 5.000 TL civari para biriktirebildim. Genel olarak oyun oynuyorum telefonla 2. el piyasasi parama uygun POCO X3 Pro dusunuyorum. Donanim olarak yeterli oldugunu dusunuyorum Snapdragon 860 vardi galiba. PUBG Mobile 60 FPS rahat oynatir diye dusunuyorum. Sizce 2025 yilinda hala POCO X3 Pro alınır mı?
anakartı yanabilir .
xiaomiler kronik

Kullandığım süre boyunca 3 kez sorun yaşadım. Önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı